2777
2789
راسییی الان نگاه کردم دیدم اقای پزشکیان گف زاهدان مدرسه درست حسابین نداره 😂😂😂😂😂😂😂😂چه وحشتناک ...

چقدر زشتتت ..میگن آدما اون چیزی رو داد میزنن که توش کمبود دارن نمیدونم کجایی هستی تازه وارد تهران شدی یا بقول دوستمون اصلا ایرانی هستی یا ن. ولی حتی اگه برفض مثال دوستمون دهاتی هم باشه بری دنبالش میبینی تهش اصالتش معلومه 

امیدوارم بزرگ بشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@ساناز۱۹

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

@ساناز۱۹

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

مرسی عزیزم

تگ شدی@آبی نشد که

خواهش میکنم

گفتم دلیلشو

خب صلاح ک همه مردم دارن همه جای کشور فقط ممکنه یخورده بیشتر باشه ولی اینجوری نیست ک مردم دستشون تفنگ باشه راه برن تو خیابون ک اینجام مث بقیه شهرها هست 

چیزی فک میکنید اشتباهه 

اگه اینجوری بود ک پس ما چطور 30 ساله داریم تو این شهر زندگی میکنیم خط رومون نیوفتاده 

والا من حتی اسلحه از نزدیک ندیدم چجوریه 😐

خب صلاح ک همه مردم دارن همه جای کشور فقط ممکنه یخورده بیشتر باشه ولی اینجوری نیست ک مردم دستشون تفنگ ...

میگن خیلی غیرتی میشن اکثرا قومیتی هستن اونجا بهشون چپ نگا کنی باسنت پرچمه قومیت ها هوا همو هم خیلی دارن و برای هم آدم میشکننن🥲

کاربری دست دونفره  کارآگاه نشید🫀.

میگن خیلی غیرتی میشن اکثرا قومیتی هستن اونجا بهشون چپ نگا کنی باسنت پرچمه قومیت ها هوا همو هم خیلی د ...

اینکه اره درسته اما ولی ب این شدت نیس فدات ولی اره هوا همو خیلی دارن درسته قومیتیم هست 

اما ولی اینجوری نیس ک بخوایی بری تو شهر یا بخوایی زندگی کنی یا بخوایی بیایی مسافرت امنیت نداشته باشی همه چی رواله فدات 

سلام عزیزم تاپیکت دعوا سد ولی به نتیجه نرسیدی من دانشجوی علوم پزشکی زاهدانم ببین خوابگاه بهت نمیدن اینجا تو خود دانشگاه هست یا اگه پردیس هستی دانشگاه آزاد میده خوابگاه روبروی علوم پزشکی هست اگرم خوابگاه ندادن میتونی از خوابگاه های خصوصی اطراف علوم پزشکی که هزینه اش یخورده بالاتره استفاده کنی از جمله خوابگاه تخت جمشید کع نزدیک تالار تخت جمشید و پاسارگارد بپرسی بهت میگن استقاده کن

برای ظهور امام‌ زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف صلوات