2777
2789
عنوان

لیزر موهای زائد

134 بازدید | 7 پست

دوستان کسانیکه لیزر موهای زائد انجام دادم میشه از تجربیاتشون بگن و اینکه اگر غرب تهران هستن کجا رفتن و با چه هزینه ای ،ممنون

تعداد رای : 3
نظرسنجی
بله
3
100%
خیر
0
0%
من كل بدنمو مركز تنديس تجريشليزر كردم ٢٦٠٠ كل هزينش شد

دلربا جون چند جلسه رفتی؟هر جلسه چقدر هزینه شد؟دستگاهشون چی بود؟بعد چقدر طول میکشه کل بدن؟خیلی درد داشت؟

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلربا جون چند جلسه رفتی؟هر جلسه چقدر هزینه شد؟دستگاهشون چی بود؟بعد چقدر طول میکشه کل بدن؟خیلی درد دا ...

8 جلسه

هر جلسه ٤٩٩

الكس ٢٠١٦

١ساعت

ساق پا و بيكيني و پشت رون درد داره بقيش نه

توی رابطه انقد رویای ازدواج رو بزرگ میکنیم که وقتی به‌هم رسیدیم و ازدواج کردیم تازه به پوچی میرسیم …مواظب سراب‌ها باشيم

[QUOTE=45155320]8 جلسه هر جلسه ٤٩٩ الكس ٢٠١٦ ١ساعت ساق پا و بيكيني و پشت رون درد خیلی رو این قسمتا دستگاه میمونه؟بعد فاصله زمانی هر جلسه با جلسه بعد چقدره؟دیگه در نمیاد که ها؟

Shina هستم.کاربری قبلیم از بین رفت😭😭

[QUOTE=45155320]8 جلسه هر جلسه ٤٩٩ الكس ٢٠١٦ ١ساعت ساق پا و بيكيني و پشت رون درد خیلی رو این قسمتا د ...

فاصله زماني 6 هفتست تا ٩٠ درصد از بين ميره

توی رابطه انقد رویای ازدواج رو بزرگ میکنیم که وقتی به‌هم رسیدیم و ازدواج کردیم تازه به پوچی میرسیم …مواظب سراب‌ها باشيم

سلام.من پیش دکترسارا سعیدی  رفتم.خیابون دولته. وآسیب های جدی یه پوستم زدن.چند قسمت از پوستمو سوزوندن با لیزرشون.که کنده شد و الان تحت درمانم.دوستان خواهش میکنم ازتون یه مقدار پول بیشتر بدیدو هرجایی نرید.این خانم کوچکترین بهداشتی هم رعایت نکرده تو مطبش.خیلی مواظب باشید هر جایی به خاطر قیمت پایین نرید.من الان آرزو میکنم زمان به عقب برگرده و هیچوقت اونجا نمیرفتم

لیزر موهای زاید آقایان و بانوان 
 تزریق ژل و هایفوتراپی  در کلینیک پوست و لیزر ادونیس

پلاسماجت در کلينيک پوست و لیزر ادونيس
قيمتهاي پلاسماجت براي نواحي مختلف :
بلفاروپلاستي 450 هزار تومان
رفع چروک زير و کنار چشم 350 هزار تومان
رفع خطوط بالا و دور لب 250 هزار تومانساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-86110849 – 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد