2777
2789
عنوان

نذر شیر

2116 بازدید | 49 پست

کسایی که نذر شیر داشتید لطفا راهنمایی می کنید شیر پاکتی تک نفره گرفتید خودتون پخش کردید یا نه شیر لیتری گرفتید به خیمه ها دادید پخش کنن؟

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از این پاکتی کوچیکا گرفتم تعداد نذر نکردم میخوام بدم هیئت بدن به بچه ها فقط

قبول باشه عزیزم ان شاءالله حاجت روا بشید

دوستان میگن کیلویی به صرفه تر میشه پاکتی گرون درمیاد؟

من ببار خوردم کیلویی گرفته بود داغ کرده بودریخته بود تو فلاکس آورد مسجد تو فنجون کاغذی پخش میکرد

چقدر عالی آخه من تایم امتحاناتم فکرنکنم فرصت کنم برم مسجد گفتم کیلویی بگیرم بدم به خیمه ها خودشون پخش کنن

قبول باشه عزیزم ان شاءالله حاجت روا بشیددوستان میگن کیلویی به صرفه تر میشه پاکتی گرون درمیاد؟

ممنون گلم ان شاالله حاجت روایی شما

هر جور خودتون صلاح میدونید من خودم چون تعداد نذر نکردم خیلی تعداد کم گرفتم هیئتی هم که میرم اونقدر بزرگ نیست شما کیلویی بدی باید به این موکب ها بدی بهتره گرم کن داخل کتری بریز 

الحمد لله کما هو اهله
ممنون گلم ان شاالله حاجت روایی شماهر جور خودتون صلاح میدونید من خودم چون تعداد نذر نکردم خیلی تعداد ...

ممنون عزیزم

آها خودم گرم کنم ببرم یا همینجوری هم میتونم ببرم بهشون بدم؟