2777
2789
عنوان

خواستگار

307 بازدید | 15 پست

یه اقایی اومدن خواستگاریم و دو جلسه صحبت کردیم

بعد من رفتم شهر دانشگاهم و یه وقفه این وسط افتاد

ایشونم گفتن هر وقت برگشتی اطلاع بده و من پریروز ک برگشتم بهشون اطلاع دادم

ولی الان با اینکه دو سه روز گذشته هنوز تماس نگرفتن برای اینکه قرار حضوری هماهنگ کنن

چرا؟🥴ممکنه دلیلش شروع محرم باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی رفتارش اینو نمیگفپیگیر بود

خب ببین .‌‌‌‌یا چیزی شنیده یا پشیمون شده یا با یه نفر دیگه آشنا شده . تو این دوره وفاداری از شوهر و‌ زن نمی‌بینی چه برسه خواستگار همینجوری . 

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

ببین چطوری اطلاع دادی ؟ پیامک فرستادی یا واتس اپ ؟ بهتر بود تماس می گرفتی . چون اونجوری به جوابی می گرفتی .‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اگه پیامک بوده شاید نرسیده یا نخونده . بهتره تماس بگیرید .  

ببین چطوری اطلاع دادی ؟ پیامک فرستادی یا واتس اپ ؟ بهتر بود تماس می گرفتی . چون اونجوری به جوابی می ...

پیام دادم سلام کردم و اطلاع دادم ایشونم خیلی مودبانه گفتن که ان شاالله به سلامت برسین.

پیام دادم سلام کردم و اطلاع دادم ایشونم خیلی مودبانه گفتن که ان شاالله به سلامت برسین.

نه الان که اومدی خونه .‌‌‌‌‌بهش زنگ بزن بگو برگشتم . اگه تمایل به ادامه آشنایی دارید من در خدمتم . اینجوری بگو . البته اگه لیاقت داره . 

تماس بگیر و ی موضوعی رو بهونه کن. البته اگه هنوز نمیدونی تصمیمش چیه. سریع تموم کن مکالمه رو. 

نه نه خانم پایین گفته زنگ بزن درحالی که شما گفتین رسیدین پیام رو خونده و گفته به سلامت برسین دیگه اصلا زنگ نزن اگر تمایل داشته باشه و پشیمون نشده باشه خودش هماهنگ می‌کنه
وقتی سبک ازدواج سنتیه و خواستگار معرفی میکنن هم زمان چند نفر دیگه هم بهش معرفی میشه احتمال اینکه دیده باشه قرار بزاره باهاشون زیاده