2777
2789
عنوان

مشکل من!

419 بازدید | 43 پست

سلام دوستان

من یه مشکلی دارم که نمیدونم باهاش چیکار کنم اذیتم میکنه. البته شایدم خنده دار باشه.

من هروقت از دست پسرم یا شوهرم ناراحتم و میخوام جدی باشم یا سرسنگین که مثلا تنبیه بشن همچین که بیان جلوم خندم میگیره! اصلا نمیخوام بخندم قبلشم کاملا جدی ام نمیدونم چرا نمیتونم ادامه بدم. ناراحتم از این موضوع

پسرم که دوسال و نیمشه کاملا فهمیده هروقت کار بدی میکنه و میخوام باهاش جدی حرف میزنم صورتمو برمیگردونم وگرنه خندم میگیره اونم عمدا میاد جلوم تا بخندم. شوهرمم که استاد شده.

پس من چجوری باید ناراحتیمو ابراز کنم! حرف میزنم دربارش بعدش اما وقتی میخندم اونقدری اثر نداره که!

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم همینطوریم خیلی بدم میاد از این رفتارم😬😠

دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...

از بس عاشقشونیم نمیتونیم جدی باشیم این جور مواقع  

خدایا به خاطر تمام نعمت هایی که بهم دادی شکر....همسر و پسر و دختر گلم ،بزرگترین و با ارزشترین دارایی من هستند....سلامتی اونها آرزوی همیشگی منه....

عه چرا آخهههه  

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

برو تو اتاق 😁حالا من عصبانيتمم كه رفع بشه ناخوداگاه يه پوزخند ميشينه رو لبم نگاهمم بي تفاوت ميشه،بقيه با اين خ

حالتم خيلي اذيت ميشن،من اصلااااا ناراحت نيستم ديگه ازشون نميدونم چرا قيافم اينجوري ميشه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

ینی فقط من موقع دعوا ترسناکم؟ خخخخخ

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
منم 😁 خودمون جدی نمیگیریم.

نه واقعا من برام جدی هستش. مثلا دیشب از دست شوهرم خیلی خیلی ناراحت بودم اما میدونه دیگه فقط میاد جلوم وایمیسته من اون لحظه جنگ درونی دارم که نخندم واقعا هم ناراحتم اما...

مشاور تغذیه هستم. (رژیم درمانی چاقی، لاغری، رشد و تناسب قد و وزن کودکان، بیماری های مزمن مثل دیابت، قلبی و ... انجام می شود)