2821
2789
عنوان

نامزدی

161 بازدید | 13 پست

دوستان منو نامزدم تقریبا چهار ماه باهمیم و اخیرا زیاد پیام‌نمیده اخرین بار چندبار پیام دادم مثلا روری یک بار بعد چند روز گذشت بهش پیام دادم بهش گفتم چرا پیام‌نمیدی گفت سرکارم و خسته‌ام تا بیام خونه یا گوشیمو چک میکنم یا میرم بیرون و بعد میخوابه ...ایشون از صبح ساعت۵ میره سرکار تا ۵ عصر و ساعت ۹یا ۱۰ میخوابه .. راستش این مورد منو اذیت کرده بهش میگم این مورو نشون میدا که در اولویت نیس زندگی مشترک و خودش میگه که نه اصلا اینطور نیس و فقط خسته‌ام و از این حرفا ..شما تا حالا همچین مشکلی داشتین؟نظرتون چیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه گوشی میزارن داخل بهش زنگ بزن بگو عزیزم خسته نباشی زنگ زدم صداتو بشنوم دلم برات یزره شده بود 

وقتی کنار همید بگو عشقم میدونم بخاطر من داری زحمت میکشی خسته میشی مشغله کاریت زیاده دوست داری درکت کنم اما منم زنم دلم میخواد یکم بیشتر پیش هم باشیم یا بیشتر در ارتباط باشیم.

وقتی تایم کارشو میدونی کع کی خارج میشه زنگ بزن بگو فداتشم امروز اگه خسته ایی مزاحمت نمیشم فقط میخواستم صداتو بشنوم آروم بشم 

یا وقتی بهت پیام داد با خوشحالی تشویقش کن بگو میدونی چقدر منتظر بودم بهم پیام بدی 

نامزد رسمی هستید؟

یعنی چی چن روز پیام نمیده که ۵ صبح تا ۵ عصر سرکاره خستس😕 اصلا نگذر ازین موضوع 

طرف جراحه قلبه تو تایم کاری و اتاق عمل با زنش در حد پیام ارتباط داره   بعد این گفته بعد اینکه از سرکار میام خستم نمیتونم پیام بدم   

نامزد رسمی هستید؟یعنی چی چن روز پیام نمیده که ۵ صبح تا ۵ عصر سرکاره خستس😕 اصلا نگذر ازین موضوع طرف ...

رسمی یعنی چی؟ هنوز عقد نکردیم .. بعد چطور نگذرم از این موضوع

یعنی چی بیخیال بهم بزنم یا چی

منظورم بیخیال از اینکه زیاد حساس نباش روش بعضی مردا اینجورین من خودم تو نامزدی ناراحت میشدم چرا باهام سرده زیاد به فکر من نیس این فکرا الان 2ساله تو خونه خودمم بازم تو کار بهم زنگ نمیزنه ولی خیلی دوسم داره ی شب کنارش نباشم نمیتونه بخوابه  به همین میگم بیخیال شو

رسمی یعنی چی؟ هنوز عقد نکردیم .. بعد چطور نگذرم از این موضوع

یعنی نامزدی که فامیل و اینا در جریان انگشتر نشون آورده برات آخه اینجا یه سری به دوست پسر میگن نامزد 

عزیزم من نمیدونم شغل ایشون چیه ولی پسری که راغب یکی باشه اونم اوایل و دوران نامزدی همش پیام میده حرفای مختلف میزنه حتی تو زمانایی که سرکار سرش خلوت میشه گذشته ازون وقتی میاد خونه از ۵ عصر نمیتونه یعنی چیزی بگه  ازتون اطلاع داشته باشه حال و احوالی کنه بلاخره نامزدید  

نامزدا چششون به خواب نمیره تا از هم با خبر نباشن 

یا ایشون پشیمون شده و با این رفتارا میخواد کاری کنه شما دلزده بشید برید 

یا آدم خشکیه که زندگی روتین و تکراری دوست دارن با توجه به اینکه میگی ۹ و ۱۰ شب می‌خوابه   احتمالا مدلش 

باید ببینی میتونی با این مدل آدم کنار بیای   شخصیتت باهاش همخونی داره

نامزدی دوران شناخته دیگ حتما دقت کن 

چون میزان توجه و وقتی که الان برات میزاره بعد ازدواج یک دهم میشه پس ساده نگذر

یعنی نامزدی که فامیل و اینا در جریان انگشتر نشون آورده برات آخه اینجا یه سری به دوست پسر میگن نامزد ...

قبلا تا نصف شب بیداره الان زود میخوابه چون سرکار میره

اخه از یه طرفی میگم حقشه که خسته بشه و از طرفی میگم اگه طرف منو میخواد حداقل چند دقبقه وقت میذاشت نه اینکه کلا بیخیال باشه ولی درجواب میگه نه اینطور نیس و نمیدونم واقعا چکار کنم از کی بپرسم دقیقا