2777
2789
عنوان

مصاحبه ای های فرهنگیان 🤷‍♀️💔

135 بازدید | 5 پست

کسایی که دعوت شدیدهمون لحظه بهتون میگن قبولید یا رد؟! بعد اگر رد بشید دیگه هیچی رشته ای قبول نمیشی؟! 🤷‍♀️یا قبول بشید مصاحبه باز ممکنه نتیجه نهاییی هیچ رشته ای نیاری؟! 

نه بهتون اطلاع نمیدن بعدا می‌بینید کد خدایی نکرده خوردید یا نه 

اگه کد بخوری هیچ کدوم از انتخاب هات رو نمیتونی قبول شی 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینجوریه که تو میری ۲ تا مصاحبه یکی تخصصی یکی عمومی تخصصی امتخان‌میگیرن ازت عمومی که همون سوالای گزینش هست 

بعد تو جفتشو میری بعد نتیجش میاد که قبول شدی از گزینش یا نه 

اکه قبول شده باشی که با توجه به اون لیست انتخاب رشتت میری حالا رشته ای که میخواستی 

اگه قبول نشی هم که باید سال بعد دوباره کنکور بدی اگه هدفت فرهنگیانه 

من چن روز پیش رفتم مصاحبه کد چیه؟

وقتی نتایج بیاد چند وقت بعد کارنامه سبز میاد بعد توی کارنامه سبز نشون میده که کسی  کد خورده یا نه، البته رتبه هم میگه و تو متوجه میشی یا رتبه کم آوردی یا کد خوردی 

کد ۵ یعنی توی مصاحبه عمومی رد شدی 

کد ۷ یعنی تو مصاحبه اختصاصی رد شدی 

ممکنه هم کد بخوری هم رتبه کم آورده باشی 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍