2777
2789
عنوان

اخه چرا پدرم🥲میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 43 پست
لطفا اروم باش🧡میتونه خیلی جاها کار کنه و خرج کارای هنریشو در بیاره،مثلا تو سوپرمارکتای بزرگ اگه روس ...

مرسی از پیشنهادات اما به درد خودتون میخوره من دنبال کارای اینترنتیم 

یه لر خوعه لیوه 🤞.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی از کمکت اما.. 😂

چرا اما جونم

میتونی تو خونه بشینی و ادمینی کنی،روبیکا و اینستا کلی ادمین میخان باید بگردی

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

تا صدات درمیاد میگن برو سرکارخجالت نکشید بچه پس انداختید از ۵ سالگی بفرستیدش سرکاراولا کو کار دوما ح ...

همینو بگو مگ دلم نیست کار کنم اما افسوس ک دخترم صدام در بیاد میگن پس چی میخوری نمیدونن زندگی فقط اب غذا نیس

یه لر خوعه لیوه 🤞.. 
چرا اما جونممیتونی تو خونه بشینی و ادمینی کنی،روبیکا و اینستا کلی ادمین میخان باید بگردی

بله دنبالشم اما با گوشی هواوی y5 نمیشه هنگ میکنه این گوشی بخاطر فروختن طلاهام بود بابام داره میدونم پولا رو به عموم میده چرا چون برادرش ورشکست شده

یه لر خوعه لیوه 🤞.. 
لطفا اروم باش🧡میتونه خیلی جاها کار کنه و خرج کارای هنریشو در بیاره،مثلا تو سوپرمارکتای بزرگ اگه روس ...

اولا من کاملا اوکیم 

دوما تا دلت بخواد روستا دیدم یدونه هم ندیدم این چیزا که تو میگی داشته باشه اگه داره که اسمش روستا نیست شهرکه

وگرنه تو دهاتی که اغلب مردم کار دام و کشاورزی میکنن کی میره تو اون کافه آخه 

بعدشم وقتی روستاشون یه کلاس زبان کوچیک نداره که مجبوره تاشهر بره قطعا هیچکدوم از این چیزایی که تو میگی نداره

والا تا دلت بخواد تو کلللل ایران روستا دیدم بجز چندتا بقالی کوچیک که اونم تو طول روز مگس می‌پرونه و یکی دوتا لبنیاتی که اونام خانوادگی اداره میشه چیزی ندیدم

بله دنبالشم اما با گوشی هواوی y5 نمیشه هنگ میکنه این گوشی بخاطر فروختن طلاهام بود بابام داره میدونم ...

پس اگه داره و نمیده بحثش جداست💖

در هر صورت موفق باشی گل خانوم🌷

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

همینو بگو مگ دلم نیست کار کنم اما افسوس ک دخترم صدام در بیاد میگن پس چی میخوری نمیدونن زندگی فقط اب ...

نمیفهمن دیگه

تو این مدل خونه ها یه تلفن جواب بدی هزار مدل سین جیم میشی وایبحال اینکه بگی میخوام برم سرکار 

تو فانتزی سیر میکنن

اولا من کاملا اوکیم دوما تا دلت بخواد روستا دیدم یدونه هم ندیدم این چیزا که تو میگی داشته باشه اگه د ...

👍🍀💖

نمیفهمن دیگهتو این مدل خونه ها یه تلفن جواب بدی هزار مدل سین جیم میشی وایبحال اینکه بگی میخوام برم س ...

بله شما درست میگین ما نفهمیم،،،

شما ادامه بده🧡

بابا کار میکنه میده اش عموم پول اگ بیاد حسابش میده جای قرضاش مگ کار یه روز دو روزشه

چرا میده ب عموت؟ 

♦️♦️من مرد هست♦️♦️💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن