2777
2789

خوشبحال اونایی که مستقلن و خونه جدا دارن و اینقدر خونواده همسرشون تو ک... ون نیست😭😭😭😭😭 خیلی خسته شدم اینقد که دلم میخاد داد و فریاد بزنم بخداااا

حالم ازشون بهم میخوره

خدایا پس تو کجایی؟؟ 

بابا من راضی نیستم .... 

من خیلی احمق و بی زبونم

باور کنین خدا هم منو ول کرده میگه میخاستی زبون داشته باشی ، باور کنین ، دیگه از حق خودم نمیتونم دفاع کنم خدا چیکار کنه

چرا اخه من اینقد بی زبونم

چرا باید همه رو راضی نگه دارم

چرا تو دلم باید حرص بخورم ولی با مهربونی رفتار کنم باهاشون 

خسته شددددمممم بابااا ولم کنینننن

خدایا خودت یه کاری بکن توروخدااا من زبون ندارم چیکار کنممممم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخای یکم تعریف کن ولی فکر نمیکنم نصف منم سخت باشه شرایطت

میترسم بشناسنم

هرروز همشون اینجان تعدادشونم زیاده

منم طبقع پایین مادرشوهرمم

اصلا نمیگن این طبقه خونه منه

از حموم دسشویی استفاده میکنن

منم حساسم بخاطر شرایطم دارم قرصایی میخورم ک سیستم ایمنیم میاره پایین ، میترسم مریض شم چون مثل توالت عمومی شده ، این فقط یه مورد خیلی کوچیک از جیزی بود که ۲۰ ۳۰ نفر تو زندگی من هستن 😔😭

کاش منم اون موقع یه شرطی چیزی میذاشتم😭😭😭😭

ناراحت نباش عزیزم انشالله درست میشه

لبخندهایشان ناپیداست   همانطورکه گریه هاشان    شاید که واقعا خودشان نیستند     پنهان شده پشت واژه هاشان
میترسم بشناسنمهرروز همشون اینجان تعدادشونم زیادهمنم طبقع پایین مادرشوهرمماصلا نمیگن این طبقه خونه من ...

حق داری سخته ولی فکر کن من تو خونه باهاشون زندگی میکنم تو یه اتاق حتی حموم رفتنمم دست خودم نیست سه ماهه یکی خاهرشوهرام اینجاست با شوهر و بچه هاش حتی دستشویی نمیتونم برم فقط بشور بساب بپز وضعیت مالی مون فوقالعاده ضعیفه بیچاره پسرمم داغون شده تو این خونه تو حداقل میگی طبقه جدا من حتی تو اتاقمم راحت نیستم

در من دردیست که فقط خود دانم و بس🥲