2777
2789
عنوان

اشتباهی استوری رپلای کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم واتساپم باشه میتونی پاکش کنی خذف دوطرفه بزن 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

اخه همیشه رسمی دیدمشمیدونستم این عکسه حتی نگاهش هم نمیکردم بعدشم همیشه خیلی خشک و رسمی جواب میده خیل ...

بنظر من که خیلی حساسی

بیخیال

یه پیامه

چیزی ام نگفتی که

پاک نکن

دوستان گفتن بگو اشتباه شد

اینکارم نکن

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

میفهمه که یه پیامی بوده که حذف شده بدتره

بعد ی پیام بفرس ک اشتباه شده بودواس همین پاکش کردم نگواستوریشودیدی

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

هنوز عکسش رو ندیدی چرا براش نوشتی به خوشی ایشالله؟  توی مغزت چی گذشته؟  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
میبینه که استوری ش رو دیدم

خب ببینه مهم اینه‌نفمه ریپ زدی روهمون 

هنوز عکسش رو ندیدی چرا براش نوشتی به خوشی ایشالله؟ توی مغزت چی گذشته؟

مشخص بود یه جای سرسبز و آب هست 

دوستم هم گفته بود عکس از خودش گذاشته 

منم منتظر فرصتی بودم استوری ش رو رپلای کنم 

ولی نمیدونستم یه اینجور عکسیه 

حالا خوبه طرف وات جیبی داشته باشه،،،

اوووه اون دیگ نمیشه کاری کرد