2777
2789
عنوان

اگه بعد قهر بیای خونه ببینی

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 25 پست

تو باید زنگ میزدی پلیس نه او 

چه مردها وقیح و پروو شدن 

یعنی یه ذره غیرت و مردونگی تو وجودشون نیس 

عین ادمایمعتا وسایله خونه رو اونم جهزیه شما جمع کرده برده که چی ؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش گفتی جدا میشی رفتی داداگاهی چیزی که اینطور برخورد کرده ؟

نه قهرم بخاطر دروغاش بود. قبلش هم قهر کرده بودم چون بهم گفته بود اگه روزی بخوای مهریه بگیری با ماشین از روت رد میشم و من تاحالا حرف مهریه نزده بودم. خانوادم گفتن برو بزار اجرا ببینیم کی میخواد از روت رد بشه

همین الان زنگ بزن پلیس خونتو ببینع  صورت جلسه بنویسه  ک مدرکی داشته باشی   مناظر بچه های سایت نباش  اینا هزار حرف میزننن    فقد ب حرف من گوش کن ب دردت میخوره یه روزی

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

وسایل و طلاهات و ببر خونه مامانت. مخصوصا اونایی که گرونن و فاکتور خریدشو نداری

همه طلاها رو فروخته بودم برای زندگیمون.اونوقت به من میگه بی آبرو... خواهرش هم دید هوا پسه گفت برو ما دیگه این زندگی رو نمیخوایم و بری یه دختر باآبرو و همه چی تمام براش میگیریم... 

تو باید زنگ میزدی پلیس نه او چه مردها وقیح و پروو شدن یعنی یه ذره غیرت و مردونگی تو وجودشون نیس عین ...

که منو اذیت کنه که قهر نکنم یا شاید قصدش طلاق بوده و خواسته این وسط با وسایل من پول مفت دربیاره. خواسته داستان دزدی بچینه که مثلا دزد برده... خیلی عوضی شدن مثلا انگار نه انگار چند سال زنش بودم. اونوقت به من میگه بی آبرو و میگه تو لیاقت منو نداری و دوست دارم طلاق بدی بری

نه قهرم بخاطر دروغاش بود. قبلش هم قهر کرده بودم چون بهم گفته بود اگه روزی بخوای مهریه بگیری با ماشین ...

مواظب باش برای گرفتن مهریه باید خونه باشی یا شاهد داشته باشی که از خونه بیرونت کرده 

بنظرم وکیل بگیر

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....