2777
2789
عنوان

کتابای برای تیزهوشان و نمونه دولتیمو ب ی درسخون میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 29 پست
هوش کمپلش دارم ولی شیراز نیستاگر بخای تا دو هفته دیگه برات میارم

باشه، اینا که داری الان شیراز هست؟ اگر بدی به من واقعا ممنونت میشم چون هزینه خرید کتاب کمک درسی رو ندارم خیلی توی دیوار تم اونا هم گرون میگن بهت درخواست دادم اگه میشه قبول کن آدرس بده بیام ببرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشون میتونن بیان ببرن؟؟

بله بله حتما، هم میان میبرن هر کتاب و مواردی داشته باشید هم اینکه مستند بهتون گزارش میدن که به کجا و چه افرادی رسوندن، بشدت فقیر، اغلب یتیم و زنان سرپرست خانوار و بچه هاشون هستند که خیلی وضعیت نامناسبی دارند و دیگه کتاب کمک درسی که هیچ، کتاب و کفش و لوازم کهنه براشون بسیار مهم هست

کاملا مستند براتون تصویر تهیه می کنند و حتی می تونید باهاشون برید و ببینید به چه کسانی میدن کمک هاتون رو

خیریه نیستند، چند فرد هستند که یکیشون بستگان ماست و بی نهایت فرد قابل اعتماد، من ضمانت می کنم اون دنیا بهتون جواب پس میدم که کمک هاتون به دست افراد فقیر و بی بضاعت میرسه

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
بله بله حتما، هم میان میبرن هر کتاب و مواردی داشته باشید هم اینکه مستند بهتون گزارش میدن که به کجا و ...

باشه امیدوارم ی کمکی بهشون کرده باشم 

درخواست دوستی میدم بهتون

گمشده در زیبایی سادگی! 
میشه لطفا راه ارتباطی شون رو بدید منم یه مقدار لباس بچه دارم بدم بهشون

چشم عزیزجان، خیلی لطف می فرمایید، لباس که عالی هست، ما بیشتر مواد غذایی میدیم، خودتون می تونید یه محدوده ی سعدی که قرار میذارن با بنده های خدا که بیان و لوازم رو بگیرن هماهنگ کنید و برید ببینید که به دست مستحقش میرسه، خدا میدونه به حدی ضعیف هستند که طیف زباله گردها در مقابل شون ثروتمند محسوب میشن ، بهتون درخواست دوستی میدم

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
چشم عزیزجان، خیلی لطف می فرمایید، لباس که عالی هست، ما بیشتر مواد غذایی میدیم، خودتون می تونید یه مح ...

من توی فامیل فراخوان میدم لباساشون رو جمع میکنم برای نیازمندان دو سال پیش این کار رو کردم شد یه وانت دادم مسجد محل مرتب کردن دادن نیازمندا که میشناختن اما از دو سال پیش دیگه جمع نکردم اینا مال بچه های خودمه کوچیک شده 

من توی فامیل فراخوان میدم لباساشون رو جمع میکنم برای نیازمندان دو سال پیش این کار رو کردم شد یه وانت ...

وای خدای من، خدا خیرتون بده....

بهشون بفرمایید که خودشون هم می تونن برن شاهد باشن که کجا و چطور پخش میشه، اینقدر محتاج هستند که یک بسته ماکارونی و روغن و سویا بهشون دادیم به عنوان یک هفته غذای خانواده روش حساب می کردند، از همه طیفی هم هستند، زنان سرپرست، کودکان بی سرپرست و والدین بیمار،  ساکن محلات شرغون و شریف آباد و انتهای شهرک سعدی، خدا خیر دنیا و اخرت بهتون بده ان شاء الله

میشه بدی پسر من. منم شیرازم میتونم بیام ازت بگیرم پسرم خیلی درسخون و زرنگه

چندمه پسرتون؟اگه سوالی درباره تیزهوشان دارید من مشاورم میتونم کمک کنم

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....
دختر من کلاس پنجم بعد الان پیام اومدع که مجاز شده واسع تیز هوشان و گفتع اگع میخاین عدد۶و برای لغو عد ...

سلام گلم من مشاور تیزهوشانم سوالتون چیه کمکتون میکنم

سلام ببخشید ورودی کلاس ششم آزمون تیزهوشان میتونن بدن

بله گلم ورودی تیزهوشان ششم به هفتمه پایان سال ششم باید ازمون بدن.کتاب کمپلکسو بگیرید درکنار یه کلاس عالی بچه رو اسم بنویسید تا یه سال اموزش ببینه.اول سال اموزشی تست باید بزنه.وسط سال زماندار.اخرسالم مروری.بعد از کمپلکس هم کتاب ای تی خوبه.کلاسم من بعنوان مشاور تیزاوشان فقط بچه هامو پیش استادصابردلاوری میفرستم.هم حلال خور و دلسوزن هم سطح بالا و قبولیای بسیاربالا و قیمت مناسب دارن.بازم سوالی دارید بمرسید

بله گلم ورودی تیزهوشان ششم به هفتمه پایان سال ششم باید ازمون بدن.کتاب کمپلکسو بگیرید درکنار یه کلاس ...

سلام شما کدوم شهر هستید توی شیراز چطوری کلاس تیزهوشان خوب پیدا کنم؟ تیزهوشان به بچه فشار نمیاره؟ 

سلام شما کدوم شهر هستید توی شیراز چطوری کلاس تیزهوشان خوب پیدا کنم؟ تیزهوشان به بچه فشار نمیاره؟

سلام گلم من تهرانم.ببینید صددرصد بستگی به مدل بچه خودتون داره و اینکه چقدر اهل درس خوندنه.یا نه کلا فقط اهل فوتبال و موبایل و ایناس...ولی درکل اینوبدونید که اینده فرزندتون تضمین میشه،پس ارزششو داره که یکم سختی بکشه..

من توی شیراز حضوری کسیو نمیشناسم.فقط آنلاین استاد دلاوریو میشناسم که فوق العادس هم کلاسش هم قبولیای بالاداره هم قیمت مناسب هم بسیار دلسوز و حلالخوره