بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دختر من کلاس پنجم بعد الان پیام اومدع که مجاز شده واسع تیز هوشان و گفتع اگع میخاین عدد۶و برای لغو عدد ۱۱ ارسال کنید ما ۶ رو ارسال کردیم دیگع خبری نشد و ی سوال مگع واسع رفتن به کلاس ششم میتونن امتحان تیزهوشان بدن
برای قبولی تیزهوشان و نمونه دولتی ینی نهمریاضی صفی یاریبقیش یادم نیست
امکان داره لطفا بدید که به یک خیریه که به محلات سعدیه و شرغون در شیراز کمک می کنند بدیم؟ می تونید خودتون هم تشریف ببرید باهاشون صحبت کنید و مطمئن بشید که به بچه های بی بضاعت میدن، من شیراز نیستم اما کمک شون می کنیم برای خانواده هایی که سرپرست ندارند
زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه. امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید. لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
مستند هم می تونن براتون از اینکه به چه خانواده و افرادی کمک می کنند فیلم و عکس بگیرند یا مستقیم ازشون آمار بگیرید، خیلی خیلی مستضعف هستند و برای تمام موارد درسی و غذایی بشدت نیازمند حمایت و کمک هستند
زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه. امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید. لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.