2777
2789
عنوان

سرطانم عودت کرد

3342 بازدید | 49 پست

سلام خانما

من پارسال درگیر سرطان سینه بودم تا شهریور شیمی درمانی شدم بعد از اون سینه م تخلیه شد غدد لنفاوی هم دراوردن و پروتز گذاشتن بعدشم پرتودرمانی.

الان حدود دوماه و نیمه که پوست همون سینه م درگیر شده و باز دارم شیمی درمانی میشم حدود ۵ جلسه شیمی درمانی شدم دیروز رفتم پیش جراحم ناامیدم کرد 

کسی میدونه چطور میتونم پیش دکتر عبدالرسول طالعی شیراز چطور نوبت بگیرم 

😢

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشاءالله زودتر سلامتی را به دست بیارید خرچنگ بخور خیلی خوبه برای بیماران سرطانی برو طب اسلامی انشاءالله درمان میشی

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

چی گفت مگه

گف مگه تو شیمی درمانی نمیشی؟ چرا پوستت بدتر شده بعدش یه نامه نوشت و منو ارجاع داد به یه پزشک دیگه اون پزشک هم الان مسافرته و من در بلاتکلیف ترین حالت ممکنم

گفتم میرم شیراز