2777
2789
عنوان

نیاز به مشاوره دارم 😢

98 بازدید | 13 پست

من با شوهرم یجا کار میکنیم همکار مشترکمون بهم گیر داده رفتاراش دلمو میلرزونه من از خیانت بدم میاد خیلی سعی میکنم بهش فکر نکنم ولی همش میاد سمتم همش نگام میکنه همه هواسش پیش منه تا یه موقعیت پیدا میکنه میاد باهام حرف میزنه متوجه همه رفتاراش هستم دقیقا با همه دخترا سر سنگینه همش میاد قربون صدقه من میرم منم اصلا محل ننیدم سر سنگین رفتار میکنم ولی میبینمش تپش قلب میگیرم کمکم کنین نمیخوام زندگیم از هم بپاشه😢کسی رو ندارم باهاش مشورت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این فکر کن که اخرش چی میشه اخرش خودت چه خالی داره شوهرت مادرت پدرت بچت بعد اگر واقعا زندگیتو دوست داشته باشی به شوهرت میگی و حد اون اقا دو معلوم میکنی

🦩🫧

نه میخوام قضاوت کنم نه سرزنش 

فقط خودت بشین فکر کن ببین جز اینکه لذت میبری از اینکه کسی بهت توجه داره چیز دیگه ای هست ؟ 

خیلی از آدم ها هستن که روی این لذت پا گذاشتن و به خودشون نهیب زدن که کارمون اشتباه و کثیفه  

خیانت فقط اینکه با کس دیگه ای بخوابیم نیست 

همین لذت بردن از توجه فرد دیگه هم خیانته 

اوف چه قدر اعصابم خورد شد

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
به این فکر کن که اخرش چی میشه اخرش خودت چه خالی داره شوهرت مادرت پدرت بچت بعد اگر واقعا زندگیتو دوست ...

😔احساس میکنم به اینهمه توجه نیاز دارم، ولی نمیدونم چجوری آتیش دلمو خاموش کنم چجوری به توجه بشم

نه میخوام قضاوت کنم نه سرزنش فقط خودت بشین فکر کن ببین جز اینکه لذت میبری از اینکه کسی بهت توجه داره ...

اخه من واقعا کاری باهاش ندارم اصلا سمتش نمیرم و احساسمو بروز نمیدم ولی نمیدونم چمه نمیدونم چطور احساس خودمو کنترل کنم واقعا موندم و اینکه اصلا نمیخوام زندگیم از هم بپاشه دقیقه متوجه عواقبش هستم بخاطر همین نیاز دارم یکی راهنماییم کنه

اخه من واقعا کاری باهاش ندارم اصلا سمتش نمیرم و احساسمو بروز نمیدم ولی نمیدونم چمه نمیدونم چطور احسا ...

عزیزم کاری لازم نیست بکنی 

فقط قبول کن که اشتباهه 

خودتو یه لحظه بزار جای شوهرت 

توجه ات رو از روی این موضوع بردار همین

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
عزیزم کاری لازم نیست بکنی فقط قبول کن که اشتباهه خودتو یه لحظه بزار جای شوهرت توجه ات رو از روی این ...

خیلی سخته واقعا اون هر وقت منو همسرمو میبینه با حسرت نگاه میکنه رفتارش خیلی با عث میشه بهش فکر کنم میدونم اشتباهه و نمیخوام هرگز خیانت کنم ولی راهشو بلد نیستم که پا رو دلم بزارم واقعا ادم بدی نیستم و با خودم الان درگیرم چون تا حالا تو این موقعیت نبودم