2777
2789
عنوان

وای وای چقدر اینجا ترسناکه😱😱😱

208 بازدید | 15 پست

با یکی در نینی سایت بحثمون شد داشت گزافه گویی میکرد .بی تربیت و پر رو بود .بعد اومدم درد و دل کنم یه تاپیک زدم و تا جایی که جون داشتم فحش دادم طرفو و که شماها داریم بدید و اینا .با این دید که طرف تاپیک منو که نمی‌بینه بزار راحت باشم و خودموتخلیه کنم.بعد یکی که وارد تاپیک من شد رفته گشته اون طرفو از بین تاپیک های قبلی من درآورده و ادد کرده تو تاپیک که فحش دادم و باب دلداری بود.. بعد برای طرف جلوش پیام گذاشته بود جوابشو بده بی ادب

عزیز من اگر میخواستم باهاش ادامه بحث بدم یا طولش بدم که خودم بلد بودم برم تاپیک و باهاش فحش کشی کنم.. اینچه کاری بود یا پیغمبر.. طرفو آورده بود تاپیک جدیدم 😱😱😱 ما رو داشت جون هم مینداخت. منم از ترسم تمام تاپیک هامو قفل کردم 😂😂😂

از کاسه داغتر از اش ها زیاده 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الانم میاد اینجا باز شمارو به جون هم میندازه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

از کاسه داغتر از اش ها زیاده

آخ آخ من مونده بودم چه خاکی برسر بریزم... خیلی بد بود.اصلا دوست نداشتم .بد و بیراه هایب که پشت سرش گفتم رو میدید..اون طرف چقدر بیکار بوده رفته گشته و آیدیشو ادد کرده و..

آخ آخ من مونده بودم چه خاکی برسر بریزم... خیلی بد بود.اصلا دوست نداشتم .بد و بیراه هایب که پشت سرش گ ...

😂😂😂

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اینا ادمایین ک توی زندگی واقعی هم آتیش بیار معرکه انو شماهم بهتر بود دیگه کشش ندی

از اون طرفی که باهام بحثم سد خیلی شاکی بود یک تاپیک باب دلداری گذاشتم..مثلا شماها آرومم کنید منم یکم دلم راحت بشه.. میدونستم هم به گوش طرف نمی‌رسه صدام.بعد یه نفر اومد اون رو آورد در تاپیک من سکته کردم..حالم بدتر از قبل شد

خب شاید مقصر تو باشی،اون باید بیاد بگه جریان چیه

نه آبجی من داشتم مشکل کلاس زبان دخترمو می‌پرسیدم..بعد یکی یکدفعه اومد گفت ..بی دلیل ها.. بی ربط.. گفت چرا بچتو درست تربیت نکردی ..من گفتم درست تربیت کردم این چه ربطی به کلاس زبان و تاپیک داشت ..گفت تو هم اخلاقت بده .دخترتم بی تربیته کشیده به تو ..منم گفتم درست صحبت کن .اصلا به توچه بعد جنگمان شد