2777
2789
عنوان

مامانم بهم میگه توهم میزنی

1487 بازدید | 108 پست

بهش گفتم من تو جامعه ایرانی قدم بلنده.اکثرا چون کوتاهن تز میدن اره کاش بلند بودیم.ولی وقتی یه دختر باشی که قدت بلند باشه واقعا برات عذابه و دختر بودنتو از بین میبره.اینکه چقد بده همه تا کمرت باشن.میگه تو توهم میزنی بلند نیستی لوس نکن خودتو از این حرفا.نمیدونه چقدر عذابه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندی مگه؟ ولی قبول دارم با استایلای ما خیلی نمیشه راحت بود با قدبلند مگرنه یکی مثل تیلور سوییفت با ۱۸۰سانت کفش پاشنه بلند میپوشه و شیکه 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

خودت چرا اینجوری فکر میکنی ! به اکثریت چیکار داری عزیزم تو قراره یه نفر پیدا کنی که متناسب با خودت ب ...

دقیقا من انقدر قدم کوتاهه همیشه ناراحتم هیکلم عالی

ولی قدم کوتاه

خودت چرا اینجوری فکر میکنی ! به اکثریت چیکار داری عزیزم تو قراره یه نفر پیدا کنی که متناسب با خودت ب ...

وقتی قدت بلند باشه پیدا کردن فرد متناسب سخته و شاید نباشن اصلا

هر کسی ی استایلی داره

و بعضی ها خاص ترند

یا از کوتاهی زیاد یا از بلندی زیاد

ولی نباید فکر کردن بهش تو رو از لذت بردن از زندگی و سایر الطافات خداوندی غافل کنه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون