همسرم بهم ميگه خيلي سردي و ياد بگير از بقيه در صورتي كه از لحاظ محبت كم نميزارم اصلا ولي كار خاصي بلد نيستم انجام بدم و رابطه هامون خيلي عاديه چيكار كنم ؟؟!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منظورش هات باش .. زیاد بگو بخند .. لوندی کن .. خودت بش بمال بشین رو پاهاش .. نوازش کن .. سر به سرش ب ...
همينطور هستم واقعا روزمره با هم خيلي خوبيم ولي خب كلا برعكس هم هستيم موقع رابطه من خحالت ميكشم ولي اون كلا ميخواد كه من حرف بزنم و من روم نميشه… منظورتون از سواد جنسي چيه
همينطور هستم واقعا روزمره با هم خيلي خوبيم ولي خب كلا برعكس هم هستيم موقع رابطه من خحالت ميكشم ولي ا ...
همین حرف زدن حرفای رکیک مردو تحریک میکنه خودتم بیشتر تحریک میشی .. رابطه جنسی با همسر نباید خجالت بکشی باید تمام تلاشت بکنی ک مثل حرفه اییا باشی .. حیا برای همسر نیس خواهر مردا مث چس پر میشنا خجالتت بذار کنار و هات باش تو رابطه
حرفتوونو خيلي قبول دارم اما خب چيكار كنم نميتونم واقعا هر چي سعي ميكنم نميشه فكر ميكنم نكنه بد باشم ...
چی بد باشی تو فقط با شوهرتی .. توروخدا این افکار سمی بذار کنار و رابطه گرمی داشته باش .. من تازه عقدم و شاید سه چار بار فقط رابطه داشتیم اما از همدیگ خجالت نمیکشیم دیگ