2777
2789
عنوان

قشنگ ترین سکانس فیلمی ک دیدی چی بود

172 بازدید | 18 پست

من خودم توی فیلم بریکینگ بد وقتی میخواستن جسد هاروگم و گور کنن معلم شیمیه گفت ظرف پلی اتن بخر برای حل کردن جسدها تواسید...واونی ک الکلی بودو دستیارش چون ظرف بزرگ پلی اتنی پیدانکرد  رفت توی وان حموم جسدارو انداخت  گفت فرقی نداره

بعد ک شیمی دانه اومد دید توی خونه از سقف خون میچکه بعد یهو کل سقف ریخت زمین بعد گفت بخاطر این گفتم اون ظرف و بگیر چون اون اسید چوب آهن سرامیک وان و حتی سقف خونتو میپوکونه وحل میکنه تو خودش ولی از ظرف پلاستیکی رد نمیشه حقیقتا خیلی حال کردم از استفاده کردن علمش توزندگیش

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

و منی که فیلمو ندیدم 😑😂

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند وقت بعدش هم یه پسره بود که دختر بچه همسایه رو بهش تجاوز کرده بود و خفه کرده بود، این فیلم دیده بود و می خواست جسد بچه رو تو اسید حل کنه که دوستش لوش داده بود و پلیس گرفتش! 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

Knives out وقتی فهمیدم قاتل یوی دیگه ست یا جزیره ی شاتر. سکانس اخرش که نفهمیدیم خودش مریض بود یا کا ...

جزیزه ی شاتر عررررررر آره خیلیییی خیلییی خیلیییییی تهش قشنگ بود  قشنگ ترین فیلم عمرم♡ وغیر منتظرههه  بود خواستم بنویسم ولی گفتم طولانی میشه

(کسایی ک فیلم ودیدن میدونن چرااینقد  هیجان زده شدم :/)

جزیزه ی شاتر عررررررر آره خیلیییی خیلییی خیلیییییی تهش قشنگ بود قشنگ ترین فیلم عمرم♡ وغیر منتظرههه ...

اره واقعا شوک شدم کلا اخرش اصلا یک درصد احتمالش رونمیدادم

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

قشنگترین سکانسی که دیدم

اینطوری بود که پسره به خاطر این که با یه مادر افسرده روانی زندگی کرده بود هیچ درکی از عشق نداشت برای همین نمیدونست احساس عجیبی که نسبت به قربانی قتل بعدیش داره عشقه برای همین بر خلاف بقیه مقتولا از پشت خفش کرد که چشماش رو نبینه بعدشم خیلی وحشت زده شد دیگه هم نتونست بعد از اون ادمی بکشه هعی😂😂😂😂😂😂

من اینجوری بودم دلقکککک اخه تو اسکلی مگه من مسخره توعم چرا کشتیش دختر مردم رو😂😂😂🤡

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

Knives out وقتی فهمیدم قاتل یوی دیگه ست یا جزیره ی شاتر. سکانس اخرش که نفهمیدیم خودش مریض بود یا کا ...

مریض بود دیگه وگرنه وقتی فهمید همکارش روانشناسشه دوباره راجب نقشه ی فرار باش حرف نمیزدو تنهایی کارمیکرد 

ثانیا ژانر فیلمش راجب ی اختلال شخصیتی بود توروانشناسی پس مرده بیمار بود واقعن

مریض بود دیگه وگرنه وقتی فهمید همکارش روانشناسشه دوباره راجب نقشه ی فرار باش حرف نمیزدو تنهایی کارمی ...

نمیدونم باز ادم میمونه واقعا

نمیدونم باز ادم میمونه واقعا

کلا فیلمای دی کاپریو عالین

ی فیلم دیگ هم ازش دیدم اسمش فک کنم سنگ جادو بود نمیدونم  پایانش خیلی غیرمنتظره بود اصن اونی ک فک میکردم نشد

کلا فیلمای دی کاپریو عالینی فیلم دیگ هم ازش دیدم اسمش فک کنم سنگ جادو بود نمیدونم پایانش خیلی غیرمن ...

اره واقعا تو بهترین فیلم ها بازی میکنه بازیگر مورد علاقه مه کلا