2777
2789

بچه ها من ی خواهر کوچیک دارم بابام همیشه براش شیر پاستوریزه میخره بعد اون موقعی تو سینی کرده ساعت ۱۲ شب بادستای کوچیکش برام آورد نتونستم بش بگم نمی‌خورم  شبه قاطی پاتی بخوریم مریص میشیم...خلاصه خوردم والان بدجوری دلدردم دارم میمیرم درش دقیقن جوریه انگار پریود باشی اینقد وحشتناکه الان بهترم وگرنه اونموقعی حتی نمیتونستم تاپیک بزنم اصن...چی بخورم برای بهم ریختن معدم؟سعی کردم محترمانه بنویسم دیگه ببخشید 

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینم شیر و غذای یه روز مونده ،میوه های مثل گوجه سبز، گوجه ،شلیل ،کاهو ،خیار ،خربزه ،خیلی چیزهای دیگه اذیتم میکنه 

اگه روزی دختر دار شدم اسمشو میزارم لیا ،،یعنی مبارک ،خجسته ،یعنی من با خدا هستم ،☺️. ده ساله قسمتم نشده البته بابتش ناراحت نیستم غصه هم نمیخورم هرگز ،چون خدا اینو واسم خواسته منم راضیم به رضای پروردگارم الله

سلام گلم ان شاالله زود خوب بشین 

من دقیقا نمی‌دونم برای شیر چه قرصی خوبه ولی خودم برای معده درد فاموتیدین یا کلیدینیوم سی میخورم خوب میشم 

بی قیدم و از کار جهان فارغ مطلق/ کس با من و من هم به کسی کار ندارم
وای خیلی بده

خیلی منم همش بیرون روی میگیرم ،یعنی نصف عمرم تو دست شویی گذشته ،حصرت یه یوبس به دلم مونده ،،😮‍💨🥴ببخشی بد نوشتم

اگه روزی دختر دار شدم اسمشو میزارم لیا ،،یعنی مبارک ،خجسته ،یعنی من با خدا هستم ،☺️. ده ساله قسمتم نشده البته بابتش ناراحت نیستم غصه هم نمیخورم هرگز ،چون خدا اینو واسم خواسته منم راضیم به رضای پروردگارم الله
باید همینکار کنم...چای نبات خوبه؟

به خودت بستگی داره. من کلا خیلی دلدرد میشم. قبلا هرکسی یه چیزی میگفت میخوردم.جدیدا سعی میکنم وقتی دل درد میشم چیزی نخورم، میبینم زودتر خوب میشم.

ولی اون قطره رو بگیر صب حتما. تو خونه باشه