2777
2789

سلام دوستان،من چند وقت پیش رفتم دندون پزشکی ی دکتر خیلی خوب و معروف توی کرج به اسم علیرضا مظاهری،عکس گرفتم و خلاصه دندونامو نگاه کرد گفت شیش تا از دندونات رو باید در کنی،گفت شانس آوردی به عصب نرسیده،بعدش تا اینکه امروزشوهرم منو برد ی کلینیک دیگه که با شرکتش قرارداد داره اونجا ی دکتر اومد همون عکسی که پیش اون یکی دکتر گرفته بودم رو نشونش دادم گفت دوتا از دندونات باید عصب کشی کنی بقیه پر کنی کلا هشت تا دندون میشه،،،،درصورتی که دکتر قبلی که خیلی هم تعریفشو میکنن گفت نیاز ب عصب کشی نیست پر میکنی،حالا من نمی‌دونم چرا حرفاشون فرق داشت،حرف کدومو باور کنم؟ واسه شما هم پیش اومده؟

میدونید دکتر اولی گفت به عصب نرسیده خیلی خوشحال شدم چ ولی امروز این دکتر ی چیز دیگه گفت،بعدش بهش گفتم پیش ی دکتر دیگه رفتم گفته به عصب نرسیده،،،خیلی زورش گرفت و بهش برخورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی اوقات پوسیدگی رسیده به نزدیک عصب. به خود عصب نرسیده اما یه ذرررره مونده که برسه به عصب. 

بعضی دکترا اینجور وقتا نظرشون روی پر کردنه و بعضیا میگن عصب کشی

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

گاهی اوقات پوسیدگی رسیده به نزدیک عصب. به خود عصب نرسیده اما یه ذرررره مونده که برسه به عصب. بعضی دک ...

آهان درسته،اره دکتر اولی که رفتم خیلی تعریف شنیدم ازش حتی توی خود مطب خانوما تعریفشو میکردن،اون گفتش که دوتا از دندونات خیلی پوسیدگی داره ولی هنوز ب عصب نرسیده،پرش میکنم دیگه خوشحال شدم،ولی امروز این دکتره گفت باید عصب کشی کنی،بنظر شما پیش کدوم برم؟ از عصب کشی خیییییییییییییلی میترسم 

گاهی اوقات پوسیدگی رسیده به نزدیک عصب. به خود عصب نرسیده اما یه ذرررره مونده که برسه به عصب. بعضی دک ...

و اینکه شرمنده،من ۲۸مردادوقت پر کردن گرفتم تا اونموقع یعنی ی ماه و چند روز دیگه،ممکنه دندونم که پوسیدگیش زیاده ب عصب برسه؟

آهان درسته،اره دکتر اولی که رفتم خیلی تعریف شنیدم ازش حتی توی خود مطب خانوما تعریفشو میکردن،اون گفتش ...

باور کن نمیدونم عزیزم

در کل عصب کشی ترس نداره اصلا. بی حسی میزنه و چیزی نمیفهمی. هرجا حس درد پیدا کردی، نشون بده حستو تا دکتر بی حسی بیشتری بزنه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

ببخشید خیلی سوال پرسیدم،پر کردن چطوریه؟ درد دارع؟

نه اصلا

بی حسی میزنن بابا. تو اصلا چیزی نمیفهمی 

و اینکه شرمنده،من ۲۸مردادوقت پر کردن گرفتم تا اونموقع یعنی ی ماه و چند روز دیگه،ممکنه دندونم که پوسی ...

نمیدونم گلم، اون موقع مجدد عکس بگیر تا وضعیت جدید دندونتو ببینن. 

و در کل دندون وقتی باز بشه، اگه رسیده باشه به عصب، دکتر میفهمه و عصب کشی میکنه. اما حتما اون موقع به دکترت که عکس من مال حدود دو ماه پیشه