2777
2789

هی میبینم خواهرشوهرامو،دخترخاله های شوهرم،عمه هاش زن داییاشو فالو کرده در حالیکه ما با اونا اصلاااا رفتو آمد نداریم و به یه زبونی چشم دیدن همو نداریم

میگم خاله تو با اونا چیکار داری وقتی ما باهاشون در ارتباط نیستیم؟

میگه وا بیچاره ها با من چیکار دارن با من که دعوا نکردن،بعدشم خودشون درخواست میدن من نمیدم!!

دروغ میگه میدونم میشناسیمش

الان برای من بد میشه دیگه،میگن خاله هه خواهرزادشو آدم حساب نکرده،اومده مارو فالو کرده

مامانِ پارمیسم،تنها امیدم تو زندگیه🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این قضیه رو به مامانت بگو ولی در کل به نظرم اهمیتی نداره اگه من بودم

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍

بهت ین کار اینه خالت رو انفالو کنی و صفحت رو شخصی کنی ..البته دیگه دیره چون میگی همو رو فالو کرده..

پس مجبوری بی تفاوت باشی دیگه ،در موردش فکر نکن

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚
چقدر از این ادمای فضول بدم میاد بخدا

خیلی فضوله واقعا،جالب اینجاست نمیذاره نزدیک فامیلای شوهرش بشه کسی،جرعت نداریم تو خبابون دیدیم سلام علیک کنیم خانوم یهو وحشی میشه میگه آبرومو بردین

این قضیه رو به مامانت بگو ولی در کل به نظرم اهمیتی نداره اگه من بودم

مادرم دلش بیشتر پره

عمه هامم فالو کرده هی بهشون پیام میده،میدونم بین خودشون میگن چقد کنه هست اینه زنه

ولی خجالت نمیکشه کلا

درکت میکنم.منم دارم از این نخاله ها....😔😔😔

نمیذاره کسی نزدیک فامیلای شوهرش بشه،قبلس مبگه اگه دیدینسون تو خیابون اینو بگید اینجوری حرف بزنید

بعد کل فکو فامیلای بابامو شوهرمو همرو فالو میکنه بهشونپیام میده حرف میزنه

من که دارم میکشماز مادر پدر عمه عمو خاله دایی خواهر برادر همسایه همکارحالم دیگه از ادابازیاشون بهم م ...

بهش بگو رو خودت حساب نمیکنن میگن اویزونه حالا خوددانی

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

مادرم دلش بیشتر پرهعمه هامم فالو کرده هی بهشون پیام میده،میدونم بین خودشون میگن چقد کنه هست اینه زنه ...

خوب بزار خودش باعث آبروریزی خودش بشه براتون مهم نباشه لطفاً 

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
بهت ین کار اینه خالت رو انفالو کنی و صفحت رو شخصی کنی ..البته دیگه دیره چون میگی همو رو فالو کرده..پ ...

آخه من فامیلای شوهرمو فالو ندارم اصلا

میره میگرده از یه سوراخی آیدیاشونو پیدا میکنه

خیلی بهم برمیخوره آخه،اگه برعکس بود ما زود پشتش درمیومدیم به احترام اون ده به فامیلای شوهرش محل نمیدادیم

این اصلا حالیش نیست

چ قدر منی خالت کرم داره اینا خاله نیستن دشمنن عکس العمل نشون نمیدادی ایکاش طوری حرف بزن ک باهاشون در ...

خیلی کرم داره ازش بدم اومد واقعا

میگم من جاریمو بلاک کردم اصلا،تو چرا داریش؟

میگه منکه مشکلی ندارم باهاش،الان بلاکش کنم میگن درگیره با خودش،هرکی میخواد بمونه هرکی میخواد بره من کسیو بلاک نمیکنم