2777
2789

گزینه هات خیلی متنوعه

خانم های خوشگل هیچوقت باهم پرابلم نداشتن🎀 آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

چرا از خودت میگی؟

چرا باید راجب همچین چیزی روغ بگی اصلا؟ یا اصلا زحمت کشیدی چک کنی خودت؟

کم استرس داریم شما و امثالتم اضافه میکنی بهش

علاف بودنم حدی داره

نمرات نهایی نیومده هنوز

هیچی تو سایت نیس

چرا از خودت میگی؟چرا باید راجب همچین چیزی روغ بگی اصلا؟ یا اصلا زحمت کشیدی چک کنی خودت؟کم استرس داری ...

جوش نزن اشتباه زدی من خودم دهم هستم الان رفتم مای مدیو چک کردم همه نمراتم امد تو شاد همه تو گروه اعلام کردن منم بیکار نیستم بیام بگم یکم آدم باش اول برو مطمئن شو بعد بیا بحرف

جوش نزن اشتباه زدی من خودم دهم هستم الان رفتم مای مدیو چک کردم همه نمراتم امد تو شاد همه تو گروه اعل ...

اولا آدم بودنو از آدمش یاد میگیرم نه شما

دوما اینو تو همون اول تاپیکتون بگین اشتباه نشه

سوما همینم کم بود به بچه سال ج پس بدم

ریپلای نکن منم از تاپیکت میرم کلا

شب خوش