2777
2789

عزیزم من خودم امپول مصرف میکنم با دکترم مشورت کردم گفتش اینکارو نکن

حالا باز بستگی به داروهات و وضعتون داره

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
عزیزم من خودم امپول مصرف میکنم با دکترم مشورت کردم گفتش اینکارو نکن حالا باز بستگی به داروهات و وضع ...

من دندونام درد نمیکرد بخاطر همین نرفتم دندانپزشکی.تا این ماه شانسی رفتم عکس گرفتم گویا هر چه زودتر باید درست بشن کلی هم دارو گرفتم برای تقویت فولیکولام  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر من شدیدا منعم کرد از این که اقدام و دندون پزشکی همزمان انجام بشه. و اصرار داشت که اول دندون هام کاملاً درمان بشه بعد اقدام. برای عکس رادیولوژی دندون هم که رفتم چند بار ازم پرسیدن که باردار هستم یا نه. 

من دندونام درد نمیکرد بخاطر همین نرفتم دندانپزشکی.تا این ماه شانسی رفتم عکس گرفتم گویا هر چه زودتر ب ...

اگه هنوز مصرف داروهاتو شروع نکردی میتونی بری

درهرصورت زنگ بزن با دکترت مشورت کن

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
دکتر من شدیدا منعم کرد از این که اقدام و دندون پزشکی همزمان انجام بشه. و اصرار داشت که اول دندون هام ...

وای حالا الان من دندونه خراب دارم کلی هم دارو مصرف کردم برای اقدام  

وای حالا الان من دندونه خراب دارم کلی هم دارو مصرف کردم برای اقدام    

عزیزم اشکال نداره فدای سرت. با دکترت صحبت کن و اقدام رو به تعویق بنداز. به نظرم دندونت واجب تره و اینطوری خیالتم راحت تره. یه وقت اگه باردار بشی توی همین زمان تا آخر بارداری این نگرانی که آیا برای جنین مشکلی پیش اومده یا نه  ممکنه اذیتت کنه...  

عزیزم اشکال نداره فدای سرت. با دکترت صحبت کن و اقدام رو به تعویق بنداز. به نظرم دندونت واجب تره و ای ...

اخه این ماه سومههههههه دارم امپول میزنم ای خداااااا.....  حتمن قسمت نیست

اخه این ماه سومههههههه دارم امپول میزنم ای خداااااا.....    حتمن قسمت نیست

عزیزم ان شا الله به زودی قسمتت میشه. خودتو ناراحت نکن و سعی کن آرامش داشته باشی. برای منم یک ساله همش یه سنگی جلوی پامون میوفته و قسمت نمیشه. یه بار دندون هام مشکل پیدا میکنه و شیش ماه طول میکشه تا درستشون کنم  یه بار صاحب خونه میگه خونمو لازم دارم باید تخلیه کنین. ولی من کاملا سپردم به خدا هر وقت خودش صلاح بدونه مطمئنم یک خوبشو نصیبمون میکنه... 

عزیزم ان شا الله به زودی قسمتت میشه. خودتو ناراحت نکن و سعی کن آرامش داشته باشی. برای منم یک ساله هم ...

واقعا تا خدا نخواد نمیشه...ایشالا که هر چی قسمته خیره برای همه پیش بیاد    

عزیزم حرفی که دندونپزشک من بهم زد این بود که کارای دندونپزشکی واسه خانم باردار و در حال اقدام مضر نیست و فقط عکس انداختن خیلی مضره

حتی من مشکوک بودم به بارداری گف عصب کشی میکنم برات اما عکس بین کار خطر داره

عزیزم حرفی که دندونپزشک من بهم زد این بود که کارای دندونپزشکی واسه خانم باردار و در حال اقدام مضر نی ...

من هنوز اقدام نکردم دو سه روز دیگه اقدام میکنم عکسمو دیروز گرفتم تموم شد............ممنون عزیزم خیالمو راحت کردی