2777
2789

من اول کتابو میارم فرضا میگم کتاب 70صفحه ست. در عرض یک هفته روزی 10صفحه میخونم. روز اول 20تا میخونم بعد کتابو ور میندازم میگم خراب شد برنامم. یااینکه اگه یه روز خوندم ده روز نمیخونم بعد میگم دیگه فایده نداره یادم رفته ودورش میندازم. چیکار کنم؟ معنیش چیه دقیق

تو را بچین و تو را بو کن🌼🌸🌻🌷🌿🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کمال گرایی به زبون ساده یعنی اینکه میخوای همیشه بی عیب و نقص باشی و تو همچی کامل باشه

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

کمال گرا بودن یعنی دوس داری همیشه در بهترین شرایط باشی تا یه کاری رو شروع کنی و اگه نباشه عصبی میشی دیگه اون کارو انجام نمیدی مثلا تو برنامه میریزی درس بخونی با خودت میگی خب فردا ساعت ۵ بیدار میشم درس میخونم اول اینو میخونم بعد این همه شرایط باید برات فراهم باشه بعد اگه صبحش مثلا ۵ و نیم بیدار میشی میگه دیگه برنامم خراب شد و انجامش نمیدی خلاصه انتظار داری همیشه در بهترین حالت و شرایط با بهترین امکانات و اینا کارتو انجام بدی توقعت از خودت زیاده 

به پسری که عشق و حال میکنه میگین خوشگذرون ،به دختری که عشق و حال میکنه میگین هرزه ؟ بمیرم برا فرهنگتون
واسه درسام چیکار کنم

یعنی درست خوب بشه؟

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid