2777
2789

اخه خدا ازشون نگذره .چجور با روح و روان مردم بازی میکنن? من تا جواب بیاد میمیرم 😭

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=45933274]اخه خدا ازشون نگذره .چجور با روح و روان مردم بازی میکنن? من تا جواب بیاد میمیرم 😭[/QU

قربونت برم درکت میکنم همین روزها رو منم دیدم انشالا سالمه عزیزم غصه نخور بسپارش بخدا خودش داده حفظش میکنه 

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

خانوما خدای نکرده اگه جواب سل فری  و آمنیوسنتز مثبت شد مبادا فوری بچه نازنینتونو سقط کنین ها. درصد خطا رو هر چه قدرم کم باشه در نظر بیرین. چند مورد اقوام ما پیش اومده مثبت شدن بچه رو سقط نکردن و سالم به دنیا اومده. حتی کمیسیون پزشکی گفته بود بچه ناقص و معیوب ذهنی به دنیا میاد ولی سالم بوده. علم آزمایشگاهی خطا داره بعدهم معلوم نیست کیا انجامش میدن و اصلا پایه اساس نتیجه گیری آزمایش چی هست. توی کشورهای پیشرفته دیگه سن معیار نیست اما در ایران سن بالای ۳۵ رو پرخطر اعلام می کنن و حسابی می ترسونن.

من خودم اصلا تمایلی به غربالگری نداشتم و ندارم بچه مم شکر خدا تا الان سالم بوده ولی شوهرم مجبورم میکنه ولی مطمئن هستم حتی اگه بگن بچت مشکل داره هرگز سقط نمی کنم و به خدا توکل می کنم. یعنی چی اینهمه آمنیوسنتز و اینهمه عوارض میارن برای مادر و بچه سالم و استرس میدن! این دیگه چه جور علمیه که نهایتا به سقط جنین ختم میشه و بهونه شون پیدا کردن یه بچه سندرم داون از میان هزار نفر سالمه ولی کلی جنین های سالم باید در معرض خطر قرار بگیرن تا یه بچه معیوب پیدا شه. نه اینکه همه دنیا مشکلاتش حل شده و فقط این یکی مشکل مونده!!!!!!!!!! اینا همش یه کلکی زیرش سواره چون بچه نخبه رو احتمال سندرم داون اعلام می کنن و طبق معمول کیه که از بچه معیوب ذهنی خوشش بیاد. فکر نمی کنم این علم دستکاری نشده باشه. کشورهای اروپایی اگه سونو ان تی خوب باشه دیگه غربالگری انجام نمی دن مگه برای موارد سابقه اختلالات ژنتیکی خانوادگی یا سکونت در محیط های رادیواکتیویته و آلوده....

سونوهاي من همه عالي ولي چون ٣٣ سالم هست جواب سندروم دوان رو ريسك بالا زدن خيلي ناراحتم ولي نمي خوام امينوسنتز كنم تا هفته ١٨ سونو انومالي بدم ببينم جي ميگن بعد تصميم بگيرم...مد شده انگار همه سل فري يا آمينوسنتز. بايد بدن سر دختر اولم فقط سونو بود اين مسخره بازيا كه نبود اصلا هم استرس نداشتم 

سونوهاي من همه عالي ولي چون ٣٣ سالم هست جواب سندروم دوان رو ريسك بالا زدن خيلي ناراحتم ولي نمي خوام ...

ماشالا پسرم امروز ۱۱ماهش تموم شده خیلی باهوش از پسر بزرگترم هم زرنگتر این سونوها و غربالگری ها فکر کنم ۱۰۰سال منو پیرتر کرد

ماشالا پسرم امروز ۱۱ماهش تموم شده خیلی باهوش از پسر بزرگترم هم زرنگتر این سونوها و غربالگری ها فکر ک ...

منم ریسکم خیلی بالاست یک به هشتاده سل فری دادم منتظر جوابم خیلی میترسم چون 37سالمه .ان تی خوب بود ولی ازمایشم مثبت شد 

منم ریسکم خیلی بالاست یک به هشتاده سل فری دادم منتظر جوابم خیلی میترسم چون 37سالمه .ان تی خوب بود ول ...

عزیزم اصلا به خودت استرس نده انشالا جوابش خوب میاد اینا همش غربالگری هست شما هم به علت اینکه سن رو هم ربط میدن ریسک بیشتر شده بسپارش به خدا