2777
2789

اوه آره بابا 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه آره بابا

یک سال ونیمه رشد نداشته ده سالش بود فهمیدم رشد قدش کند شده بردم وکتر آمپول داد دوتا زدم شوهرم نزاشت ادامه بدم الان ۱۶۶ قدشه یه مدت پیش بردمش حجامت قد سه جلسه گفت ده جلسه بیا هزینش برام سنگین بود نبردم

یک سال ونیمه رشد نداشته ده سالش بود فهمیدم رشد قدش کند شده بردم وکتر آمپول داد دوتا زدم شوهرم نزاشت ...

شبا حتما زود بخوابه ۱۰ باید خوابه خواب باشه روسی ستا ده تایی طناب بزنه 

بسکتبال یا شنا بره 

قدش خوبه داداش منم همسنشه همینه بیشترم میشن 

روزی دوتا لیوان شیر و یکی دوتا کاسه ماست 

سویق سنجد 

سویق شش گیاه براش عالیه

ویتامین دی و آهن بخوره 

ول مهم تر از همه اون خوابه بود ک بهت گفتم داداش خر من گوش نمیده 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خوبه بابا تا سه سال دیگ ۱۸۰ میشه دیگ خوبه ک

داداش منم همسنشه همینه 

از بابام بلند تره فک کنم ۱۶۷ ۱۶۸ باشه چون بابام ۱۶۶ 

جدا ب ۱۸۰ میرسه؟ 

خواب شب نداره لعنتی گوش نمیده ب حرف

شبا حتما زود بخوابه ۱۰ باید خوابه خواب باشه روسی ستا ده تایی طناب بزنه بسکتبال یا شنا بره قدش خوبه د ...

بدبختی اینه اصلا نشده یه بار شب سر وقت بخوابه اصلا شاید دوسه ساله یه بارم قبل ۱۲ نخوابیده

بدبختی اینه اصلا نشده یه بار شب سر وقت بخوابه اصلا شاید دوسه ساله یه بارم قبل ۱۲ نخوابیده

هر جور شده با زبون با مهربونی با جایزه خرش کن ت این سن یکن ناز پسر مامان و بکش بفرستش کلاس ی سره بیرون باشه خسته شه بیاد بخوابه 

ده شب بخوابه تا ۳ عالی میشه 

ما گوشی و از داداشم گرفتیم پدرمون و در میاره ول ب زور ۱۰ و نیم ۱۱ میخوابونیم

این تو گوشیم نیست دلش به حال خودش نمیسوزه

ای بابا از دست اینا