2777
2789
عنوان

جمله ای بگین حتا اگر شده یک سلام و علیک کافیه ولی بنویسین

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شیک پوشان عالم بگویید آخرین مد کفن است پ.ن:اینو بچه بودم پشت ی وانت خوندم انقدر از بچگی متاثر شدم ...

شاید به شوخی ولی حقیقت و البته تلخ چون این انسان میره میره و آخرشم در نهایت هیچ همونطور که بدنیا امد همانطورم خواهد رفت

خدایا محتاجتم خودت کمکم کن

معلم نفست باشو

شاگرد وجدانت🍀

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

‌زندگی‌،نمایش تمرینی یا بازی دوستانه نیست،فرصت و صحنه واقعیه‌که امروز توی دستان توئه،با تمام وجود با ...

اره واقعا از عرش به فرش رسیدن و از فرش به عرش رسیدن انسان به دست خودش خودش که میتونه با اخلاق رفتارش به ادم درستی بشه از مقام پایینی که هست مانند امیر کبیر که از یک آشپز به وزیری رسید و برای برخی ها هم برعکس مانند فرزند شکوه السلطنه در زمان عصر قجری

خدایا محتاجتم خودت کمکم کن