2777
2789

🌺اخر شب عزیزان هر جمله.بیت.کنایه ای دارین بنویسید حتا یک سلام هم هست بنویسید...🌺

💫جمله خودم:صبر و استقامت بلاخره یک زمانی به اون چیزی که میخواهیم میرسیم فقط کافیه صبر داشته باشی و به خداوند توکل کنی 💫

خدایا محتاجتم خودت کمکم کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شیک پوشان عالم بگویید آخرین مد کفن است 

پ.ن:اینو بچه بودم پشت ی وانت خوندم انقدر از بچگی متاثر شدم که تو ذهنم مونده🗿👈👉

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

در اگر برتو ببندد مرو و صبر کن آنجا/ ز پس صبر تورا او به سر صدر نشاند / او اگر برتو ببندد همه ره ها و گذر ها/ ره پنهان بنماید که کس آن را نداند

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

سلام علیکم حجاب کنید اومدم😂

پ. ن: خودم دخترم شوخی بود

گیوتین+کیوت =کیوتین 🔪⚰️       حالم انگار مثل وقتیه که مامانم رفته بازار و منو نبرده انگار دندونمو کشیدن و بهم بستنی ندادن انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نشدن.انگار همه دوستام افتادن کلاس A  و من افتادم کلاس B.انگار نمره نقاشی و تک گرفتم؛انگار همه اردو رفتن جز من؛انگار بابام برای همه پیتزا خریده جز من.همینقدر زخمی  همینطور نالان ؛ همینجور خسته