2777
2789
عنوان

مادرشوهرم قراره برا همیشه بمونه

5273 بازدید | 114 پست

بچه ها قضیه از این قراره ک پدرشوهرم فوت کرده و مادرشوهرم سنش بالاست

کاریم نداره هیچیمم نمیگه خودشم حقوق داره الان چنروزه خونمونه، بچه هم زیاد داره اما میگه خونه اونا دوس ندارم بمونم میخوام خونه شما بمونم

کل وسایلاشو آورده با کلی برنج و گوشت و مرغ و قصدش اینه ک اینجا بمونه. 

خدایی زن ارومیه و هیچی نمیگه تاحالا تو این چندسال که عروسشم مشکلی باهم نداشتیم اما من سختمه بخواد همیشه اینجا باشه، بعدم اینهمه بچه داره پس اونا چه وظیفه ای دارن؟ 

و در کل زندگی با پیرزن یا پیرمرد سخته

نمیدونم چیکار کنم از یه طرف نمیخوام همیشه بمونه از یه طرفم میگم اگه یه وقت خدایی نکرده مشکلی واسه خونواده خودم پیش بیاد و تو همچین شرایطی قراربگیرن چی؟ ولشون کنم بحال خودشون...؟ 

راستی اونروز ازم باگریه اجازه گرفت ک اینجا بمونه خب منم روم نشد بگم نه، گفتم بمونید قدمتون برچشم. حالا چیکارکنم بره؟ 😢😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه آدم خوبیه بزار بمونه میدونم سخته ولی واقعا جواب کار خوبتو میگیری اگرم کاری کنی بره در آینده بچه هات همینجوری باهات رفتار میکنن

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹