2777
2789

شما حاضر هستید با یه شرایطی ببخشید یا اصلا قابل بخشش نیست و اگه حاضرید شرایط چی باشه به نظرتون

استارتر لطفا راهنمایی ؟خانم ها اگر شوهرتون کارش طوری باشه که لازم نباشه سرکاری وایسه فقط برای سرکشی باید بره و فاصله محل کار تا خونه یک ساعت و نیم تا دو ساعت فاصله باشه و بعضی روزها بره و برگرده شب و دو هفته ده روز یکبار بره سه شب بمونه و بعد بیاد آیا بهش گیر میدیم و فکر میکنیم دوست دختر یا زن دیکه داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر لطفا راهنمایی ؟خانم ها اگر شوهرتون کارش طوری باشه که لازم نباشه سرکاری وایسه فقط برای سرکشی ...

میخواد بره وبرگرده منم همراش میرم آخه گفتی لازم نیست که بمونه فقط سرکشی 

سلام اون شب چی شد؟که بزرگترا رو جمع کردی و ماجرا رو بهشون گفتی.دقیق یادم نیست فکر کنم شوهرت گفته بود خودتون هرکاری میخواید بکنید.چیکار کرد؟

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

سلام اون شب چی شد؟که بزرگترا رو جمع کردی و ماجرا رو بهشون گفتی.دقیق یادم نیست فکر کنم شوهرت گفته بود ...

رفتم در خونه زنه و زدمش و برادر شوهرش اومد دم در و‌یه افتضاحی شد

رفتم در خونه زنه و زدمش و برادر شوهرش اومد دم در و‌یه افتضاحی شد

تنها رفتی؟؟خونواده زنیکه هم مثه خودش فاسدن یا نه میفتن به جونش؟همسر خودت دربرابرِ بزرگترا چیکار کرد؟چون نظر خواستی برای بخشیدنن میخوام بدونم مثلا به دست و پات نیفتاد عذرخواهی و واسطه و... یا پواَن بیشتری بده بهت(چیز نیز به نامت کنه.حضانت و وکالت و این حرفا)

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚