2777
2789
عنوان

منظور نامزدم از این پست چی بود

268 بازدید | 20 پست

بهم گفت برات از اینستا میخواستم اهنگ بفرستم گفتم بفرس بعد یه پست فرستاد که بخشی از فیلم بود یه آهنگ ترکی بود انگاری یه پسره به یه خواننده زن میگفت بخون اونم میخون که نه تو مجنونی نه من لیلی صرفا توی یه غرب مست و خوشیم به همین چیزی 

بعد لایکم زده بود گفتم یعنی چی منظور داری از این پست یعنی نه تو مجنونی نه من لیلی و اینا خندید 

گفتم نه بگو گفت نه از صدای دختره خوشم اومد بنظرتون معنی داشت ؟

اینم بگم گفتم خب از صدای دختره خوشت اومد یا حرف دلت بود اهنگه گفت من دیگه برات پست نمیفرستم پاک کرد 

الان یعتی منظوری داشته؟

نکنه زیر سرش بلند شده 

بخواد نامزدی بهم بزنه

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم

اوووو چقدر بد بینی یه پست بوده دیگه چقدر بزرگش کردی

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پسته بابابا یه پست که نمیشه قضاوت کرد:/

این همه اهنگ ک پست عاشقانه چرا این لایکم زده این اصلا پستی لایک نمیزنه 

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
اوووو چقدر بد بینی یه پست بوده دیگه چقدر بزرگش کردی

این همه پست بعدشم این قبل از من با یه دانشگاه رل بود بعدش با من رل زد چیشد اومد نامزد کرد میگم شاید پشیمون شده یا یکی از رل های قبلیش نشستن زیر پاش

ای بابا ی پست بوده دیگه مردا مث ما زنها اصن آهنگو بخاطر مفهومش گوش نمیدن گذرا خوششون میاد و تمام 

طرف داره میگه از صدای دختره خوشم اومد حس خوب گرفت خواست باهات ب اشتراک بذاره ک تو هم رسما گوزیدی وسط این حس🤣

ای بابا ی پست بوده دیگه مردا مث ما زنها اصن آهنگو بخاطر مفهومش گوش نمیدن گذرا خوششون میاد و تمام طرف ...

گفت دیگه نمیفرستم پاک کرد پستم 

بنظرم مشکوک بود 🚶‍♀️

خیلی بدبینی نامزدتم ناراحت کردی باکارت پست فرستاده همینجوری بیخیال اگه ازین به بعدبارفتارش نشون داد ...

ازش معذرت خواهی کردم گفتم ببخشید تند رفتم گفت مهم نیس من ناراحت نشدم تو هم هر برداشتی میکنی بازم مهم نیس 

اینا یعنی چی یعنی برام مهم نیستی دیگه

این همه پست بعدشم این قبل از من با یه دانشگاه رل بود بعدش با من رل زد چیشد اومد نامزد کرد میگم شاید ...

ول عزیز من 

با این افکار رابطتت تو دیواره

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

گفت دیگه نمیفرستم پاک کرد پستم بنظرم مشکوک بود 🚶‍♀️

ایقد شکاک نباش دستی دستی خودت همه چیو خراب میکنی

شوهرِ منم از اینستاگرام کلی کلیپ زن ذلیلی و گوه خوردم زن گرفتم میفرسته 

یعنی باید بگم پشیمون شده 

ن بابا

ول عزیز من با این افکار رابطتت تو دیواره

همش حس میکنم نامزدیم بهم میخوره نمیدونم چرا 

به همه کس و همه چیز حساسم🚶‍♀️

ایقد شکاک نباش دستی دستی خودت همه چیو خراب میکنیشوهرِ منم از اینستاگرام کلی کلیپ زن ذلیلی و گوه خورد ...

خب اونا شوخین این کلیپ دپ عاشقانه

خب اونا شوخین این کلیپ دپ عاشقانه

طرز فکرتو درست کن

من اگ جای تو بودم میگفتم وای آره چ صدای نازی داره اما حیف آهنگش دپِ اصن ب رابطه ما نمیخوره و تو بگو کدوم لیلی مث من مجنون بود مجنون منم علت وجود

طرز فکرتو درست کنمن اگ جای تو بودم میگفتم وای آره چ صدای نازی داره اما حیف آهنگش دپِ اصن ب رابطه ما ...

خاک تو سرم خیلی بی سیایتم