2777
2789
عنوان

نینی های ناز خرداد و تیر 91

| مشاهده متن کامل بحث + 226137 بازدید | 2754 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام فروشگاه "صد و بیست" لوازم مختلف جشن های کودکان را ارائه میدهد. سفارشاتی که تا 7 تیر ماه ثبت شوند، از تخفیف خوبی بهره مند خواهند شد. تمامی تم ها موجود است. www.sadobist.com 09363200876
www.sadobist.com 09212012698
سلام مامانای عزیز منم تو تاپیکتون راه میدین؟ دخملی منم 29 خرداد 2سالش تموم شد
وقتی خدا عزیزترین کسم یعنی مادرمو گرفت وبعد یه دختر زیبا و سالم بهم داد به معنی این بیت ایمان آوردم خدا گر ز حکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
ماشاالله خدا برات حفظش کنه چه نازه ...چشمای درشتی هم داره ها ...خوشگل خانومی قرتی ... تینا تا حالا عکس دخترتو نذاشته بودی؟>؟؟؟اصلا ندیده بودمش
آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی
ماشالا به آیشین خاله:*
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
آتنا من اولین باره عکس آرنیکا رو می بینم. ماشالا خیلی نمکیه:*
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -