2777
2789
عنوان

🔥🔥🔥شوهرتون متولد چه ماهی و یه ویژگی بد ازش بگید🔥🔥🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 9559 بازدید | 402 پست

آبانیه... زود عصبی میشه ولی منطقیه تو اکثر موارد

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهر ماهی ها واقعا گلن و مهربون دختراشون دیدم اما پسراشون نمی‌دونستم😂

من خودمم مهرماهیم اما سگ اخلاقم😂😂😂ولی اون بچم خیلی خوبه

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)

فروردین دست و دلباز و مهربون

بد عصبی میشه و هول

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 
منم شهریوری ام دقیقا بیخیال و اهل تفریحم بعضی وقتا دوستام میگن بخدا بعضی مواقع بت حسودی میکنیم اینقد ...

امان از دست شهریوری ها منو دیونه می‌کنه از بی تفاوتیش😶‍🌫️👊🏻😂😂

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋✨️ 

جدی این همه از آبان بد میگن پس الکیه😂

اره شخصیت آدما بیشتر به تربیت خانوادگی و ذاتشون مربوطه مثلا من دو تا دوست داشتم هر دو خردادی بودن یکی بیش از حد مهربون و آرام یکی واقعا دیوانه بود 

کلا اگه رفتار بدی از کسی دیده میشه به ماه تولدش ربطی نداره ضعف شخصیتی خودشه😁

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑