2777
2789
حتما برو دکتر بررسی بشه گلم ساده نگذر ازش قند حتی پنج تاام بیشتر باشه دردسر ساز میشه دور از جون از ه ...

ممنونم عزیزم، باور میکنی امروز سه تا متخصص رفتم 

باید گلم به دکتر ببره ولی خیلی نگران نباشه من سه روز دلدرد داشتم از اینکه چرا تری گلیسیرید بالاست و ...

عزیزم برای شادی روح خواهر و پدرت صلوات فرستادم انشالله روحشون شاد باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم، باور میکنی امروز سه تا متخصص رفتم

خوب کاری کردی عزیزه دلم هیچ چیز مهم تر از سلامتی نیس انشالله همیشه سلامت باشی

مصرف سبزیجات رو افزایش بده

شیرینی جات کم کن

زیاد روغنی نخور 

ماه بعد چکاب بدی دیگه خوبه خوب شدی❤️

خوبه نگا به اون علامتهای H و L نکن. مثلا تری گلیسیرید داری و یکم هموگلبینت در مرزه من هفته قبل شرایط ...

یعنی شمام چربیو قند دارین

میشه کامل توضیح بدی وچیکار کردی 

ممنونم ازت

عزیزم برای شادی روح خواهر و پدرت صلوات فرستادم انشالله روحشون شاد باشه

ممنونم جانم برا سلامتیت صلوات فرستادم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
یعنی شمام چربیو قند دارینمیشه کامل توضیح بدی وچیکار کردی ممنونم ازت

قند زیاد نه ولی چربی بیشتر از شما.  اتورواستاتین داد دکتر.  نگران لنفوسیت بودم گلبول سفید که برا شمام یکم بالاست دکتر گفت قندت و چربیت برا من تیروییدم بالا هست گفت چون بالاست گلبولهای سفیدت درحال افزایشه بقدری ناراحت بودم و استرس داشتم زبونم بند میومد.  برا هموگلوبینمم قرص کمخونی هموگلوبین داد.  حتما ببر دکتر 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
قند زیاد نه ولی چربی بیشتر از شما. اتورواستاتین داد دکتر. نگران لنفوسیت بودم گلبول سفید که برا شما ...

دکتر ب منم قرص قند وچربی همراه تیروئید داده 

گفت تیروئیدت وحشتنامه 

بع دکتر درمورد هموگلوبین اینا گفتم که گفت ن ایناد خوبه، فقط چربیو قندو تیرویید داد

ممنونم ازت عزیزم

دکتر ب منم قرص قند وچربی همراه تیروئید داده گفت تیروئیدت وحشتنامه بع دکتر درمورد هموگلوبین اینا گفتم ...

اره عزیزم هموگلوبینت متعادله عه منم اون قرصهارو میخورم

سلام عزیزم خوبی؟

هموگلوبین شما پایینه،احتمال کم خونی دارید 

هماتوکریت هم پایینه،یعنی میزان گلبول قرمز تو کل حجم خون

البته خیلی پایین نیست و به قدری هستش که قابل چشم پوشیه

لنفوسیت هم بالاست که جز گلبول های سفید به حساب میاد،شاید عفونت داشتید بخاطر همین بود و مهم نیست

قند خون ناشتا هم بالاست و باید زیر ۱۰۰ باشه ولی مال شما ۱۲۸ هست

چربی هم بالاست و باید کنترل کنید 

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
خوبه نگا به اون علامتهای H و L نکن. مثلا تری گلیسیرید داری و یکم هموگلبینت در مرزه من هفته قبل شرایط ...

ال دی ال نرماله 

تری گلیسیرید بالاست!

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
سلام عزیزم خوبی؟هموگلوبین شما پایینه،احتمال کم خونی دارید هماتوکریت هم پایینه،یعنی میزان گلبول قرمز ...

سلام 

خوبم، ممنونم گلم

خودت چطوری عزیزم؟ 

بله ازمایشو نشون دکتر دادم، اما دکترا زیاد توضیح نمیدن حالا سربسته یه چیزایی گفت ویه سری قرصو اینا داد، حالم خیلی بد بود از روزی که قرصا رو مصرف میکنم بهترم 

اما باید ازمایش دیگه ای انجام بدم

تپش قلب بالا دارم، باید فریتین انجام بدم 

ذخیره ی اهنم به شدت پایینه 

ممنونم از توضیحاتت❤😘

سلام خوبم، ممنونم گلمخودت چطوری عزیزم؟ بله ازمایشو نشون دکتر دادم، اما دکترا زیاد توضیح نمیدن حالا س ...

شناختی منو خوشگلم؟

اشکال نداره گلم درست میشه همش با قرص اینا 

نگران نباش