2777
2789
چنده، باید چند باشه؟

از ۱۳۸ شروع میشه تو دقیقا ۱۳۸ که ممکنه بیاد پایین

خطرناک نیست اصلا

ببین تو آزمایشات خودش میانگین داده که از این عدد تا این عدد نرماله، نگاه کنی همه رو متوجه میشی

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

خوبه نگا به اون علامتهای H و L نکن. مثلا تری گلیسیرید داری و یکم هموگلبینت در مرزه من هفته قبل شرایط ...

عزیزم این چه حرفیه که میزنی توجه نکن یعنی چی

بدن باید قادر باشه هر کدوم رو نرمال نگه داره گاهی اوقات حتی دوتا عدد بالاتر هموگلوبین بالا دور از جون اسی باعث مبتلا شدن به دیابت نوع دو میشو لب مرز نیس برای اسی بالا تر از مرزه ناشتا قندشون ۱۲۹

که اگه دکتر ببینه نیازه برای آزمایش A1cمینویسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این چه حرفیه که میزنی توجه نکن یعنی چیبدن باید قادر باشه هر کدوم رو نرمال نگه داره گاهی اوقات ...

گلوکز رو خط سوم قاطی کردم هموگلوبین نوشتم نشد تصحیح کنم خواستم بگم ❤️

از ۱۳۸ شروع میشه تو دقیقا ۱۳۸ که ممکنه بیاد پایینخطرناک نیست اصلاببین تو آزمایشات خودش میانگین داده ...

اامروز دکتر بودم چیزی نگفت درمورد هموگلوبین، ولی تپش قلبم خیلی بالاس، به دکترم گفتم ممکنه از کم خونی باشه، که گفت ن

ربطی نداره، نمیدونم گیج شدم 

اامروز دکتر بودم چیزی نگفت درمورد هموگلوبین، ولی تپش قلبم خیلی بالاس، به دکترم گفتم ممکنه از کم خونی ...

خب پس دکتر خودش بهتر می دونه، ایشالله خیره🥰

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

عزیزم این چه حرفیه که میزنی توجه نکن یعنی چیبدن باید قادر باشه هر کدوم رو نرمال نگه داره گاهی اوقات ...

باید گلم به دکتر ببره ولی خیلی نگران نباشه من سه روز دلدرد داشتم از اینکه چرا تری گلیسیرید بالاست و ldl بالاست ولی سخت نگرفت 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
برا قرص نوشت، امپارو

حتما برو دکتر بررسی بشه گلم ساده نگذر ازش قند حتی پنج تاام بیشتر باشه دردسر ساز میشه دور از جون از هیچی ساده نگذر بدن باید طبیعتش جوریه اگه مشکلی نباشه همه چیش نرمال باشه اگه حتی دوتا عدد بالا پایین بود بدون مشکلی هست

این قرص امپارو هم برای قنده و دور از جون پیش دیابت یا دیابت نوع دو 

که مشکلی نیست بخور قرصتو مراعات کن خوب میشی یک ماهه

باید گلم به دکتر ببره ولی خیلی نگران نباشه من سه روز دلدرد داشتم از اینکه چرا تری گلیسیرید بالاست و ...

عزیزم برای شادی روح خواهر و پدرت صلوات فرستادم انشالله روحشون شاد باشه