2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم توش موندم 😅

242 بازدید | 12 پست

بچه ها من اسمم رو نوشتم کلاس شنا با دخترم یاد بگیریم 

دخترم یاد گرفته شنا می کنه 

من انقدر می ترسم تو خونه هم بهش فکر می کنم حالم بد میشه 

همه اش میگم الان خفه میشم جیغ می کشم 

شماها چطوری شنا یادگرفتید؟؟  🥺

مربی داره تنها که نیس

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم...

من اولین چیزی که یاد گرفتم دوچرخه بود. بهم این اعتماد به نفس رو داد حتی توی پرعمق هم میتونم همیشه روی آب بمونم. متاسفانه چون قدت برای کم عمق بلنده، نگرانی. بعدم دیگه به نظر من هیچ کلاسی رو با دخترت نرو. تنها بری نگران اشتباه کردن هم نیستی. شاید استرست کمتر شه اینجوری.

من رفتم کلاسش یاد گرفتم فقط مبتدی بعدش خودم هی تمرین کردم الان ب چن تا از دوستام یاد دادم و ۴متری بر ...

من تو سه متری دارم سکته می کنم

همه اش میگم میرم پایین 

وسط اب یه دفعه هرچی دوچرخه می زنم تکون نمی خورم می خوام سکته کنم 

من تو سه متری دارم سکته می کنمهمه اش میگم میرم پایین وسط اب یه دفعه هرچی دوچرخه می زنم تکون نمی خورم ...

من اولاش زیر ابو نگاه میکردم وحشت میکردم میکفتم ن من نمیتونم فک کنم 

۱۰سالم بود مربیم گرف بغلش پرت کرد وسط چار متری گف خودتو برسون اینجا بعد اون ترسم ریخت و یاد گرفتم 

عزیزم...من اولین چیزی که یاد گرفتم دوچرخه بود. بهم این اعتماد به نفس رو داد حتی توی پرعمق هم میتونم ...

اره می ترسم منو ببینه بترسه 

اصلا کم عمق نبودیم تا حالا 

از اول تو سه متری بودیم 🥺