2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم میگن پسرم لاله

407 بازدید | 20 پست

بچه ام نزدیک یک‌سالشه

ولی فعلا فقط تک کلمه ای رو به صورت اوا میگه

ب ب

گولولو

دیگودیگودیگو

از این چیزا میگه

خانواده همسرم میگن بچه لاله... نه که بخوان اذیتم کنن، واقعا اینجوری فکر میکنن... الانم دارن نذر و نیاز میکنن شفا بگیره

کانال لباس نینی فروشی گوگولی من:🌱https://rubika.ir/sednakids

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا توقع دارن بچه ی ساله مث ی آدم ۹۰ ساله حرف بزنه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

دخترمن یک مرداد یکسالش تموم میشه فقط میگه دد همین😐😐😐😐😐😐😐😐😐دندون ندارهراه نمیرهچهاردست پاهم ...

پسر من هفت ماهگی دندون دراورد میگفتن مشکل داره🤦‍♀️

کانال لباس نینی فروشی گوگولی من:🌱https://rubika.ir/sednakids

بهشون بگو فعلا خدا وقتشو داره صرف شفا دادن شما می‌کنه 

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)

پسر بچه ها تا حدودی دیرتر  به حرف میان خب 

من‌ هیچ‌وقت تسلیم نشدم،خسته‌ چرا،اما تسلیم نه؛یه شبایی تا صبح اشک ریختم،از درد چشمام رو نبستم،هِی خاطرات رو مرور کردم،اما صبحش با لبخند بلند شدم و انگارنه‌انگار که اون آدمِ دیشبی خودم بودم.کم آوردم؛ولی جا نزدم...با همه‌‌ی دردها ادامه دادم ؛ حتی وقتایی که می‌دونستم ممکنه تهش هی‌چی نباشه ! ادامه دادم ؛ تا سرم پیشِ خودم بالا باشه ! ادامه دادم ؛ تا اگه نشد ، به خودم بگم:« فدای سرت ، مهم اینه که تو تلاشت رو کردی ..! »بخاطرِ همین‌هم هیچ‌وقت نه پشیمونم ، نه افسوس می‌خورم و نه منتظرِ کسی هستم که بیاد و نجاتم بده ! ناجیِ من همیشه خودم بوده و بس ... :)

خانواده شوهرت مشخصه معلولیت ذهنی دارن منتظرن یه جوری تو بچه هم نمود پیدا کنه.

قطعا لال که نیست ولی پیش یه متخصص ببرش بالاخره ژنشون توشه😂

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچتون طبیعیه ولی حالا منو باشید تازه بدنیا اومده بودم اصلا گریه نمیکردم خلاصه همه معتتقد بودن من لالم😂مادربزرگم رفت نذر و نیاز😂💔فکر کنم صرفا گریه عو نبودم  وگرنه که من 9 ماهگی کامل حرف میزدم در حدی که فرق سورمه ای و ابی رو میگفتم😐ولی شما نگران نباشید بیشتر بچه ها مخصوصا پسرا تو این سن همینن

براش کتاب بخونبد شعر بخونید اهنگ کودکانه بذارید کلا باهاش حرف بزنید خیلی تاثیر داره تو حرف زدن بچه 

امان از دست خانواده شوهر پسر منم تایک سالگی فقط چند کلمه می‌گفت یه روز رفت پیشه مادر شوهرم بهش گفت برو اونور لال خیلی دلم شکست الان ۱۸ماهشه خیلی کلمات دیگه یاد گرفته خدا رو شکر

وقتی شیرش میدی یا باهاش بازی می‌کنی باهاش کارکن کلمه ها رو تخم مرغ مخصوصا تخم بلدرچین خیلی برا حرف زدنش خوبه

دخترمن یک مرداد یکسالش تموم میشه فقط میگه دد همین😐😐😐😐😐😐😐😐😐دندون ندارهراه نمیرهچهاردست پاهم ...

عزیزم دکتر هم بردید رشدش رو چک کنید؟

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]