2777
2789
عنوان

یه سریال میخوام هیجانی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 41 پست

سلامم

دارم استرنجر تینگز رو میبینم و خیییلی خوشم اومده

امبرلا اکادمی هم خوبه

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

سلاممدارم استرنجر تینگز رو میبینم و خیییلی خوشم اومدهامبرلا اکادمی هم خوبه

مرسی گلم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقرب عاشق هم خوبه در مورد آدم فضایی هایی هست که اسمشون عقرب هست یکی از اونا خودش رو به شکل آدم در میاره و میاد پیش انسان ها و عاشق یه دختر میشه و......

پر از هزاران حرف نگفته اما محکوم به سکوت..)))

سلام نسترن خانم خوبی عزیزدلم؟!دلم برات خیلی تنگ شده بود .♥️

سلام قشنگم

نه اصلا خوب نیستم🥲💔

تو خوبی؟

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

سلام عزیزم خوبی ؟ من مامان یه پسر دیابتی هستم یهو چشمم افتاد به تاپیکت که خواهدت هم متاسفانه دیابتی شده خیلی ناراحت شدم من پسر بزرگم ۹ سالشه و دیابتی است پسر کوچیکمم ۴ ماهشه خیلی استرس گرفتم راستش میشه بپرسم چرا خواهرت اونطوری شده ؟ پدر و مادرت باهم فامیلن ؟ 

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
سلام عزیزم خوبی ؟ من مامان یه پسر دیابتی هستم یهو چشمم افتاد به تاپیکت که خواهدت هم متاسفانه دیابتی ...

نه فامیل نیستن

دلیل دیابتی شدن مشخص نیست و نمیدونیم چرا سیستم ایمنی به سلول های پانکراس حمله میکنه

و اینجوری نیست که بخوای بگی در اثر مصرف شیرینیجات مبتلا بشه و اون مصرف زیاد قندِ قبل از تایید دیابتی شدن هم بخاطر قند بالاس که باعث تمایل به مصرف شیرینیجات میشه

واقعا نمیدونم باید چکار کرد 💔

اگه میشد کاری کرد حتما برای داداشام انجام میدادم🥲💔

نه فامیل نیستندلیل دیابتی شدن مشخص نیست و نمیدونیم چرا سیستم ایمنی به سلول های پانکراس حمله میکنهو ا ...

می دونم عزیزم پسر خودم دیابتی هست خدا کمکتون کنه به ماهم کم کنه توکل به خدا انشالله کهدبه زودی درمانش بیاد و ماها هم بتونیم یه نفس راحتی بکشیم من واقعا نشنیده بودم تو یه خانواده دو نفر دیابت نوع۱ داشته باشن حتی از دکتر هم پرسیدم گفت درصد تو خواهر و برادر ها ناچیزه حالا مادر یا پدر داشته باشن احتمالش هست نمی دونم چی بگم واقعا الهی که داداشات سالم باشن خودت و خواهرت هم به زودی زود درمان بشین❤️❤️

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
می دونم عزیزم پسر خودم دیابتی هست خدا کمکتون کنه به ماهم کم کنه توکل به خدا انشالله کهدبه زودی درمان ...

مرسی عزیزم

ان‌شالله هممون به زودی راحت بشیم 

مردگان متحرک

یا همون

واکینگ دد

#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7