2777
2789

سلام همسرم چند ماه پیش منو بی دلیل از خونه بیرون کرده چند ماهه نیومده تکلیفم روشن کنه خیلی اذیت شدم تو اون زندگی دیگه فایده نداره صبر کسی که دهن بین و بی مسئولیت باشه با صبوری من آدم نمیشه بسه هرچی فرصت خواستم بدونم کسای که امسال طلاق گرفتن حدودی نفقشون چقدر بوده و اینکه اگر قسط بندی کنن مهریه رو چقدر جلو باید بده همه چی داره ولی به اسم خانوادشه خیلی خسیسه میخوام تلافی تمام اذیت کردنای خودشو خانوادشو در بیارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه پسته چرااینکار کرده

نمیدونم چندسال از حفظ آبروم کوتاه اومدم از همه قایم کردم مشکلاتو دیگه نمیکشم چندماهه خورد شدم جلوی خانوادم این همه حفظ ظاهر میکردم دیگه کم آوردم حالا که اینقدر بی ذات و بی مسئولیته چرا خودمو پیر کنم با این آدم فقط دلم میخواد حق و حقوقم بدونم چیه چطوره حقم ضایع نشه فردا روزی میخوام تلافی تمام اذیت کردناشونو در بیارم صبرم تموم شده

بستگی داره ب تحصیلاتت ، منطقه زندگی پدرت(بالاشهر پایین شهر روستا ...) ، شغل شوهرت

خب کمترین نفقه مثلا چقدر جدیدا ما وضع مالی پدرمم بد نیست در حد خونه و ماشین دوتا شغل هست منطقه هم متوسط ولی من نتونستم دانشگامو ادامه بدم بخاطر شوهرم که مخالف بود

بهترین کار میکنی عزیزم حیف از جووونیت نیست به پای یه حیووون بریزی

چی بگم خواهر که هم خودش هم خانوادش خون به دلم کردن اون عروسشون میشورشون میزاره رو بند درد به دلشون میکنه ولی چون از خودشونه کاریش ندارن اما زندگی منو به گند کشیدن البته مقصر شوهر خودمه که آدم نیست بشینه درست زندگی کنه

خب کمترین نفقه مثلا چقدر جدیدا ما وضع مالی پدرمم بد نیست در حد خونه و ماشین دوتا شغل هست منطقه هم مت ...

متوسطش ۲٫۷۰۰-۲٫۸۰۰تا ۳ و خورده ای

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست