2777
2789
عنوان

در رابطه با حضانت راهنمایی کنید

125 بازدید | 10 پست

دوستم داره از شوهرش جدا میشه یک دختر ۴ ساله داره تازه استخدام شده یکی از خبرگزاری ها و کارش ساعت مشخصی نداره معمولا .حتی روزهای تعطیل باید اخبار رو پوشش بده .از لحاظ مالی اصلا شرایط نگهداری بچه رو نداره .خونه همسرش مستثنیات دین بود و بهش ندادن مهریه رو بدون پیش پرداخت ماهی ۵ میلیون براش مشخص کردن نفقه بچه هم ماهی دو تومن می خواد بده آقا کارمند رسمی هست و خونه و حقوق داره دلیل طلاقشون خیانت آقا هست .آقا میگه مهریت رو ببخش بچه رو بگیر دوستم میگه نمی تونم بچه رو نگه دارم از پس هزینه هاش برنمیام پیش من باشه همش حسرت باید بخوره و چشمش دنبال دارایی بقیه بچه ها باشه. باباش داره براش هزینه کنه آقا هم میگه من بچه رو نمی خوام اصلا .قاضی میگه مادر تا ۷ سال باید بچه رو نگه داره هم حق هست هم تکلیف و به زور دارن بچه رو میدن به دوستم که طفلک نه خونه داره نه حتی پول پیش خونه داره می‌ره خوابگاه کارمندی فعلا که بچه راه نمی‌دن .راهی هست که بشه قاضی رو مجاب کرد حضانت رو به پدر بدن؟؟؟

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلبم واسه دختره درد گرفت

همونطور که قاضی گفته هم حق هست هم تکلیف و در صورت مشکل روحی روانی مادر یا ازدواجش ( فک میکنم ) حضانت میره به پدر 

میتونه بره دادگاه و بگه از نظر روحی توانایی نگه داشتن فرزند ندارم

چطور این مادر بدون بچش میتونه نفس بکشه این بچه چه گناهی کرده این وسط اخه پدرش مرده چطور میتونه از این دختر مر اقبت کنه تو رو خدا نکنین بازی با زندگی این بچه بهترین راه اینه که مادره به شوهرش بگه یه خونه براش بگیره بره با بچه ش زندگی کنه اینجوری کاری هم بهم ندارن بچه هم 

چطور این مادر بدون بچش میتونه نفس بکشه این بچه چه گناهی کرده این وسط اخه پدرش مرده چطور میتونه از ای ...

هنوز جدا نشدن آقا دیگه اجاره خونه نمی ده و برای خونه و بچه خرید نمی کنه هزینه مهد کودک نمی ده،جدا بشن خونه بگیره!!

همه گوییم به تعجیل ظهورش صلوات کاش این جمعه بگوییم به تبریک حضورش صلوات..............اللهم عجل لولیک الفرج
هنوز جدا نشدن آقا دیگه اجاره خونه نمی ده و برای خونه و بچه خرید نمی کنه هزینه مهد کودک نمی ده،جدا بش ...

خب همون مهریشو نگیره بگه براش خونه بخره بعدشم خودش که کار میکنه هیچکسم از گشنگی نمرده خدا بزرگه اونم پدره بلخره هوای بچشو داره 

هنوز جدا نشدن آقا دیگه اجاره خونه نمی ده و برای خونه و بچه خرید نمی کنه هزینه مهد کودک نمی ده،جدا بش ...

قضاوت نکنید لطفا وقتی خونه نداره توانایی اجاره کردن خونه نداره با بچه بره کنار خیابون بخوابه؟؟؟!!!بیچاره خون گریه می کنه ولی میگه به صلاح بچه هست که پیش باباش باشه

ببین من از صد تا وکیل پرسیدم دختر و پسر بعد از سال ۱۳۸۲ تا۷سالگی با مادره بعد اکه خودشون بخرم. می‌توانند با پدر یا مادر باشند بنا به قانون صلاحیت و مصلحت فرزند. فکر کنم مادرش ۱۰۱۶ همچین چیزی باشه. بازم بپرس وکیل  کسی بچه رو بزور از مادر نمیگیره