2777
2789
عنوان

همه چی خاکستریه

128 بازدید | 13 پست

خوابیدن 

بیدار شدن.غذا خوردن 

زندگی 

آدما

هوا ، حال و احوال آدما 

همش تنهایی 

حیلی خستم خیلی

خیلی خستم از ابن دنیای بی رنگ:)

نمیدونم باید چیکار کنم دیگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم بپرسم چیکار میکنی؟ 

درس میخونی؟

شوهر داری؟ 

تنهایی؟

خودتو سرگرم کن به یه کاری یه کار بزرگ مثل ادامه تحصیل یا یه حرفه یاد بگیر یا برو سر کار قطعا رنگ می‌گیره

پیش روانشناس و روانپزشک هم برو

اگه جدی نگیری تبدیل به افسردگی میشه این حالت 

میتونم بپرسم چیکار میکنی؟ درس میخونی؟شوهر داری؟ تنهایی؟خودتو سرگرم کن به یه کاری یه کار بزرگ مثل ادا ...

شآغل و دانشجو

مجرد 

دوست صمیمی ندارم

خودمو با فیلم و تنها بیرون رفتن مشغول میکنم ولی انقد اینکارو کردم دیگه حالم به هم میخوره 

شآغل و دانشجومجرد دوست صمیمی ندارمخودمو با فیلم و تنها بیرون رفتن مشغول میکنم ولی انقد اینکارو کردم ...

دوست خیلیی تو روحیه تاثیر داره 

با دوستات برنامه بزار برین بیرون خیلی خوش می گذره روحیت عوض میشه یا سعی کن ارتباطاتت رو بیشتر کنی 

یا برو مسافرت برای خودت برنامه های جدید بریز کارای جدید بکن چون زندگی روزمره کلا تکراری و خسته کننده س

باید خودمون تنوع بدیم...