2777
2789
عنوان

بابا از این فاز بیاین بیرون امروز ی کارت عروسی برامون اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1846 بازدید | 83 پست
عروسی برای بچه ها نیست 😐پارک و خانه بازی و اینا واسه بچه هاست

مگه ميشه ادم بچشو بذاره خودش بره عروسي😳

ميشه عضو كانال ايتام بشي🥺قيمتام خيلي ارزونه به حمايتتون نياز دارم https://eitaa.com/RangiLand2

بخاطر هزینس جیگر

انقد ورودی و هزینه بالاس حق دارن واقعا

من بخاطر همین مسائل ک یه مشت پیرو پاتال میریختن عروسیم، عروسی نگرفتم

رفتیم ماه عسل عشق و حال😂

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونقدر بچهام برا عروسی ذوق دارن من ندارم ذوق اونارو بکشم که چی کوفتم میسه اون عروسی بااحترام من همچین کارتی برام بباد نمیرم 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

متاسفانه زندگی ها تبدیل شده به صحنه تاتر

بچه ها معصوم ترین و پاک ترین ادم های دنیا هستند

قطعا انرژیشون انقدر مثبت که اون حال خوب رو با خودشون میارن توی جشن ها

تنها کسایی که توی عروسی از دیدن عروس و داماد ذوق میکنن قطعا بچه هستند

بزرگتر ها این روزا درگیر تجملاتند

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚

خب اگ بعضی مادرها مراقب بچه هاشون باشن و موقع رقص عروس و داماد و پول ریختن بچه هاشون جمع کنن اینجوری نمیشه بیخیالن فیلم مردم خراب میکنن واس همین تصمیم میگیرن بچه ها نباشن

1404/01/23 برای همیشهههه رفت🙂

همونقدر ک شما حق داری ب عروسی ک بچه هاتون دعوت نشدن نرین اونا هم حق دارن دلشون نخواد بچه های کوچولو تو مراسمشون باشن..‌ ب نظر منم ی جورایی بی نظمی ایجاد میکنن بچه هایی ک همش اون وسط رها شدن 

خیلیم خوبه منم بعدا همین کارو میکنم

اجازه نمیدم شب ب اون قشنگی و بچه ها خراب کنن

بارها دیدم موقع پول جمع کردن تور عروسی کشیدن موهاش خراب شده لباسش خراب شده

رقصشون بهم خورده

اگ پدرمادرا یکم رو تربیت بچه ها کار میکردن اینطوری نمیشد