2777
2789
عنوان

هرچی نذر و نیاز می کنم فایده نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخودمم ساداتم ولی چ فایده وقتی کسی دست منو نمی گیره

چی بگم خودمم هزار تا بدبختی و بد شانسی دارم😔💔

عزیزم امتحان کن شاید حاجت روا شدی

آیه ۴۶ زمر زیاد بخون شوهرت به حرفت گوش بده

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
میگن برای رفع تهمت ۷ بار سوره نورو مداومت کردن به ایه ی و افوض امری الا الله ان الله بصیر العبادو مد ...

ببین یبار تهمت زدن بهم گفتم من ساداتم حضرت ابوالفضل حساب مب کنه باتون. فراداش پدرش سکته کرد و یه هفته بیمارستان بود برادرش دوتاشون تصادف کردند تا یه موت خوب بودند دوباره شروع می کنند . میدونی من بیشتر از خدا ناراحتم تا بنده اش من از اول عمرم خیلی سختی کشیدم

خب ببین مشکلتون چیه؟ ب چیا گیر میدن؟؟ بهترین راه حل کم محلی هستش ک کم کم بکنی. نه اینگه ی دفه کم محل ...

کمم محلی می کنم فایده نداره . خونه میخاستیم بخریم دم معامله بهم خورد خدا انگار خودش دوس داره من عذاب بکشم دیگه دارم ایمانمو از دست میدم

سایه جان کاش کانال یا گروه بزنی ایتا برا شرکت در چله هات دوس دارم شرکت کنم🥺

عزیزم چون همه ایتا و برنامه های دیگه ندارن تو سایت چله برمیداریم عزیزم تو همون تاپیکی که چله بر میداریم اعضا میان اعلام میکنن که خوندن .الهی شماهم حاجت روا باشی گلم 

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
سلامبه نظرتون اگ ختمی نذری چیزی برا یه شخص مورد نظر برداریم گناهه؟ اینطوری ک اراده اون شخص رو ازش بگ ...

عزیزم اگه شخص مورد نظر گناه میکنه و منظورتون برای به راه راست هدایت شدن هست میتونید به نیت سر به راه شدن چله و ختم بردارید .اگه دوست دارید تو خصوصی بگید مشکل چیه خوشحال میشم بتونم راهنمایی کنم .درخواست دوستی بدین اگه تمایل دارید 🙏💚

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
برا ازدواج هست

دعا کنید بگید خدایا اگه مصلحت هست به شخص مدنظرم برسم اما اینکه دعا برای گرفتن اراده شخص نه انجام ندین گناهه .

دعا کنید بگید خدایا اگه مصلحت هست به شخص مدنظرم برسم اما اینکه دعا برای گرفتن اراده شخص نه انجام ندی ...

من حتی برا اولی هم عذاب وجدان میگیرم میگم نکنه قسمتش با یکی دیگ بوده باشه و به خاطر دعای قرآنی من اومده باشه سمتم

ببین یبار تهمت زدن بهم گفتم من ساداتم حضرت ابوالفضل حساب مب کنه باتون. فراداش پدرش سکته کرد و یه هفت ...

ااره واقعا آدم  ناراحت میشه می بینه همش باید درد و رنج بکشه

ما هم زندگی خیلی بدی داریم

عزیزم شما ماشالله آهت خوب میگیره دعا کن اونایی که در حق من و عزیزانم ظلم و بدی کردن و با آبرومون بازی کردن و تهمت زدن و حقمونو خوردن و دلمونو شکوندن و الکی محدودمون و ناراحتمون کردن انشالله حضرت عباس جواب این ظالما رو به حق جدت بده تو رو خدا و قرآن دعا کن هیچ کسو به غیر خدا نداریم خیلی مظلومیم😭💔

عزیزم چون همه ایتا و برنامه های دیگه ندارن تو سایت چله برمیداریم عزیزم تو همون تاپیکی که چله بر میدا ...

منم دوستام دارم شرکت کنم هر سری چله داشتی تگم کن انشالله بتونم شرکت کنم🤲⁦❤️⁩

منم دوستام دارم شرکت کنم هر سری چله داشتی تگم کن انشالله بتونم شرکت کنم🤲⁦❤️⁩

چشم عزیزم حتما