2777
2789
عنوان

شما به دوست همسرتون زنگ میزنین

516 بازدید | 32 پست

همسرم با دوستش رفتن ماموریت خودش نمیتونه گوشیشو روشن کنه با گوشی دوستش بهم‌زنگ‌زد‌ صبح حرف زدیم بعد گفت خودم عصر بهت زنگ میزنم از حالم خبر میدم 

هنوز زنگ نزده به گوشی دوستش هم پیام دادم یه ساعت پیش جواب نداد هیچکس نگرانم 

مامانم میگه خودش گفته زنگ میزنه تو نزن ولی نگرانشم چکار کنم

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

اره وقتای ضروری میزنم، یا میگم داداشم بزنه نهایتا

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ابدا

اعتبار همسرم اینجوری میاد پایین

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابدااعتبار همسرم اینجوری میاد پایین

چه ربطی به اعتبار همسر داره؟

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
در هیچ شرایطی به دوستان همسرم زنگ نمیزنم حتی اگر ۱۰ روز ازش بی خبر باشم

چه دلی داری🤕 

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩