2777
2789
عنوان

هک شدم

261 بازدید | 17 پست

من یه مدته دوست پسرمو میبینم انلاینه تلگرام ولی پیام میدم زنگش میزنم جواب نمیده. دوساله باهمیم خدایی خیلی خوبه هیچ بدی ازش ندیدم. یعنی جز خوبی و محبت و خرج کردن هیچی ازش ندیدم. هی میگفت ب خدا سرکارم چجور میتونم انلاین باشم و فلان. تنها دلیل قهرو دعوامون همین بوده. صبح گفتم دیگ جان مادرت بی خیال من شو. از صب تا شب انلاینی فک میکنی من خرم. گفته شب بعد کار زنگت میزنم حرف میزنیم تلگرام مشول داره. اینم بگم بعضی از پیامای من گویا بهش نمیره بعضی پیامای اونم‌نمیاد بهم. اسکرین هم دادیم به هم دیگ از اینم مطمعنم. الان گفته هر لینکی از من اومد بازش نکن. منو هک کردن.🥺🥺🥺🥺 چیکار کنم نکنه منم هک کنن.🥺 گفته شب میاد توضیح میده چی شده.منم فقط یه دونه گفتم باشه

یا من یا هیچکس همون خودم

یعنی دروغ میگه. نمدونم اصلا منو میخواد چیکار🥺 از کجا بدونم راست میگه؟ من خودم نمتونم خودمو تحمل کنم ولی اون تمیشه منت کشی میکنه باهاش باشم قصدشم ازدواجه 

یا من یا هیچکس همون خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چرا دروغ بگه 

این  قضیه برا خیلیا پیش اومده

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یعنی دروغ میگه. نمدونم اصلا منو میخواد چیکار🥺 از کجا بدونم راست میگه؟ من خودم نمتونم خودمو تحمل کنم ...

ن دروغ نمیگه

منم هک کردن مامانمم هک کردن 

بگو بهش برو تو نشست های فعال بقیه نشست هارو غیر فعال کنه

وقت هک. بشه از نشست های فعال یا دستگاها معلوم. میشه؟ 

سلااااام شیدااام دختری از دیار بلوچستان، عاشق شهرم هستم، اینجا باهمه دوستم، کاربری قدیمی هستم، آقا وخانوم، همه باید بهم احترام بزارن... اینجا فضای دوستانه هستش،سعی کنیم مشکلات هم دیگرو حل کنیم،،، مممنون😍😍😍♥♥♥
از کجا میدونین قصدشون چیه؟

خب اگ قصد بدی هم داشته باشه تو این دوسال هیچوقت بهم بدی نکرده حتی یه حرف اشتبا یا یه سری چیزا ک الان مد شده. کلا تشویقم میکنه پیشرفت کنم همیشه باعث خوشحالیمه

یا من یا هیچکس همون خودم
اره

مثلا وقتی ی دستگاهه یعنی خودتی؟ 

سلااااام شیدااام دختری از دیار بلوچستان، عاشق شهرم هستم، اینجا باهمه دوستم، کاربری قدیمی هستم، آقا وخانوم، همه باید بهم احترام بزارن... اینجا فضای دوستانه هستش،سعی کنیم مشکلات هم دیگرو حل کنیم،،، مممنون😍😍😍♥♥♥
از، نشست فعالت اسکرین بگیرر چاپ کن ببر پلیس، فتا

اهان از نشست های فعال اسکرین بگیریم

تایید دو مرحله ای داشته باشیم چی بازم هک میشیم؟ 

نشست فعال رو حذف کنه درست میشه دیگ

نه جانم نشست فعال مال هک نیس 

ما اینه ک مثلا روبیکا روو دو تا گوشی. نصب کنی . 

ولی هک. خیلی بده. به حساب بانکیاشم ممکنه دسترسی پیدا کنن و از راه دوره 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر