من یه مدته دوست پسرمو میبینم انلاینه تلگرام ولی پیام میدم زنگش میزنم جواب نمیده. دوساله باهمیم خدایی خیلی خوبه هیچ بدی ازش ندیدم. یعنی جز خوبی و محبت و خرج کردن هیچی ازش ندیدم. هی میگفت ب خدا سرکارم چجور میتونم انلاین باشم و فلان. تنها دلیل قهرو دعوامون همین بوده. صبح گفتم دیگ جان مادرت بی خیال من شو. از صب تا شب انلاینی فک میکنی من خرم. گفته شب بعد کار زنگت میزنم حرف میزنیم تلگرام مشول داره. اینم بگم بعضی از پیامای من گویا بهش نمیره بعضی پیامای اونمنمیاد بهم. اسکرین هم دادیم به هم دیگ از اینم مطمعنم. الان گفته هر لینکی از من اومد بازش نکن. منو هک کردن.🥺🥺🥺🥺 چیکار کنم نکنه منم هک کنن.🥺 گفته شب میاد توضیح میده چی شده.منم فقط یه دونه گفتم باشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب اگ قصد بدی هم داشته باشه تو این دوسال هیچوقت بهم بدی نکرده حتی یه حرف اشتبا یا یه سری چیزا ک الان مد شده. کلا تشویقم میکنه پیشرفت کنم همیشه باعث خوشحالیمه