2777
2789
عنوان

گدایی مدرن

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 21 پست
خب کلا کلاهبرداری تقلب همه جا هست چه واقعیت چه مجازی هم داخل هم کشور های خارجی

اینجا چون برای فضای مجازی قانونی نیست هر کدوم از این بلاگرا به هر صورت که شده فقط میخوان مردم رو گول بزنن و پول به جیب بزنن یکی میاد عکس سگ و گربه مریض میزاره مردم رو میچاپه یکی از یه بچه مریض عکس میزاره کلی پول به جیب میزنه فرار میکنه پیجشو میبنده میره خلاصه هرکی به هر صورت که بتونه

من اومدم بیرون ی مشت بچه پر شدن اونجا اصن نمیشه با کسی حرف زد ی کامنت بزاری میریزن سرت

اینجا چون برای فضای مجازی قانونی نیست هر کدوم از این بلاگرا به هر صورت که شده فقط میخوان مردم رو گول بزنن و پول به جیب بزنن یکی میاد عکس سگ و گربه مریض میزاره مردم رو میچاپه یکی از یه بچه مریض عکس میزاره کلی پول به جیب میزنه فرار میکنه پیجشو میبنده میره خلاصه هرکی به هر صورت که بتونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یوتیوب هم واقعا افتضاح مخصوصا ایرانی ها برای بازدید داشتن زیاد انقدر حرفا وحرکات زشت دارن من خودم تن ...

اره والا سوگنگ نام هست ميگفت حق دارن مردهاى كه اتاق پرو دارن دخترها ديدبزنن

اینجا چون برای فضای مجازی قانونی نیست هر کدوم از این بلاگرا به هر صورت که شده فقط میخوان مردم رو گول ...

اره متاسفانه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

به نظر من جدا از این بلاگرهای کلاه بردار

این کد میلی و بلو بعضی ها هی تاپیک میزنن وهزاران التماس  با کد من وارد شو هم یه نوع از گدایی مدرن هست👌👌

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤