سلام بچه ها این بلاگرا چقدر شیاد وکلاهبردارن. یسره دروغ ودعواهای الکی واسه فالور.چه درامدهایی هم دارن .یسری ادم ساده واسه تبلیغ ده بیست میلیون به اینا پول میدن بعدش این کلاهبردارا میان فالور فیک میزنن بدتر پیج اون ادم از بین میره خدا کنه اینستا کلا بسته شه
خب کلا کلاهبرداری تقلب همه جا هست چه واقعیت چه مجازی هم داخل هم کشور های خارجی
اینجا چون برای فضای مجازی قانونی نیست هر کدوم از این بلاگرا به هر صورت که شده فقط میخوان مردم رو گول بزنن و پول به جیب بزنن یکی میاد عکس سگ و گربه مریض میزاره مردم رو میچاپه یکی از یه بچه مریض عکس میزاره کلی پول به جیب میزنه فرار میکنه پیجشو میبنده میره خلاصه هرکی به هر صورت که بتونه
من اومدم بیرون ی مشت بچه پر شدن اونجا اصن نمیشه با کسی حرف زد ی کامنت بزاری میریزن سرت
اینجا چون برای فضای مجازی قانونی نیست هر کدوم از این بلاگرا به هر صورت که شده فقط میخوان مردم رو گول بزنن و پول به جیب بزنن یکی میاد عکس سگ و گربه مریض میزاره مردم رو میچاپه یکی از یه بچه مریض عکس میزاره کلی پول به جیب میزنه فرار میکنه پیجشو میبنده میره خلاصه هرکی به هر صورت که بتونه
اینجا چون برای فضای مجازی قانونی نیست هر کدوم از این بلاگرا به هر صورت که شده فقط میخوان مردم رو گول ...
اره متاسفانه
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.