2777
2789
عنوان

منت های خانوادم واسه جهیزیه

1600 بازدید | 78 پست

من عقدم هفت ماه میشه جشن عقد خانوادم نگرفتن برام

وسایلای بزرگ با پسره سمت ما تلویزیون یخچال گاز لباسشویی ظرفشویی سرویس چوب سرویس خواب  جاروبرقی و چمیدونم توستر و اینا اینارو نامزدم قرار بگیره

خانواده منم وسایلای ریز سر همین هم الان سرم منت میزارن وامم 350 خانوادم میخان اندازه 150 برام جهاز بگیرن باقیشو برا داداشم ماشین بخرن .‌.. 

امروز با خانوادم بحثم شد سر اینکه من دوسه سال دیگه ترجیح میدم جشن کوچیک بگیرم و شام همرو دعوت کنم و خرج عروسی زیاد نشه نیفتیم تو بدهی چون اصلا با اقوام ارتباط انچنانی نداریم ..  مامانم بهم گفت نمک به حروم این همه پول جهیزیه چرا میدیم پس ک تو جشن خوب نگیری؟

.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانواده ایرانی چیزی جز محیط جنگ روانی نداره

من کلا بهم جهاز نمیدن وام ازدواجمم خودم پرداخت میکنم. قسطاشو 

جهیزیه ومجلس  هامو هم خودم گرفتم 

یه وقتایی میگم بابامو حلال نمیکنم

I am nurse
اسی یه سوال؟ خودتون چی میگیرین پس

طرف ما اینطوریه ک انگار لوازم برقی اشپزخانه به جزو اونا ک نوشتم کلا هر چی جهیزیه هست به جز اینا با فرش و اینطور چیزا 

وسایل نهار خوری و ظرف و ظروف و اینطور چیزای زیر 

.

طرف ما اینطوریه ک انگار لوازم برقی اشپزخانه به جزو اونا ک نوشتم کلا هر چی جهیزیه هست به جز اینا با ف ...

اوکی

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
وام ازدواجتو بده همسرت برای خودتون یه ماشین بخرین و خورده ریز هم بخرین

بابام نمیزاره چسبیده به وام برا داداشم ماشین بخره داداشم ماشین داره میخواد بزاره رو پولش ماشینش بهتر بشه

.

اخ اخ یادم به جهیزیه خودم افتاد مادرم کلی برای خودش وسیله برداشت انگار عروس اونه نگفت کسری نداشته باشه تیکه و طعنه از خانواده شوهر نشنوم 

برادرت با وام ازدواج خودش ماشین بخره 

برات طلا بگیرن