2777
2789
عنوان

حذف کاربری

39 بازدید | 9 پست

سلام دوستان ، این کاربری شناسایی شده دیگه راحت نیستم باهاش ، میخوام حذف شه طوری که تاپیک هامم نباشه ، حتما باید تعلیق بشم ؟ یا راه دیگه ای هم هست؟

@niniyar_1 عزیزم میشه راهنمایی کنید لطفا

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

میتونید فقط تاپیکای خصوصی و خانوادگیتون رو از طریق @niniyar_1‍     حذف کنید و داخل تاپیکاشون گفتن به چه صورته....

اون تاپیکایی هم که تعداد پست صفر هست با اون سه نقطه زیر پست میتونید خودتون حذفشون کنید

در صورت تعلیق هم تاپیکا و کاربریتون برای سایرین قابل مشاهده میمونه

@_mahyar   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دیگه اونطوری که تاپیکتون دیده نشه نداریم فقط لغو کاربری داریم که تاپیکهاتون می مونه و دیده میشه حتی میتونین وارد کاربری بشین و به پیامها و اعلانها و همه چی دسترسی دارین فقط نمیتونین باهاش پست بذارین و تاپیک بزنین

اگر میخوایین تاپیک حذف کنین به نی نی یار 1 تو  خصوصی لینک بدین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

میتونید فقط تاپیکای خصوصی و خانوادگیتون رو از طریق @niniyar_1‍ حذف کنید و داخل تاپیکاشون گفتن به ...

آخه لینک تاپیک رو فرستادم پیوی ایشون ولی حذف نکردن

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

سلام دیگه اونطوری که تاپیکتون دیده نشه نداریم فقط لغو کاربری داریم که تاپیکهاتون می مونه و دیده میشه ...

ممنونم از توجه تون  

آخه لینک تاپیک رو فرستادم پیوی ایشون ولی حذف نکردن

فقط خصوصی و خانوادگی حذف میشه

اگه حذف نکردن یعنی شامل این موارد نبوده و لینکم فقط در روزهای شنبه دوشنبه چهارشنبه غیر تعطیل و در ساعات گفته شده باید به پی وی نی نی یار ۱ ارسال بشه

@_mahyar   

فقط خصوصی و خانوادگی حذف میشهاگه حذف نکردن یعنی شامل این موارد نبوده و لینکم فقط در روزهای شنبه دوشن ...

ممنونم از پاسخ گوییتون