2777
2789

رفته بودیم ختم ی بنده خدایی دختر کوچولوی خالمم بود. گفتش کجا میریم گفتیم ختم عمو بعد رفتیم اونجا هی میگه عمو کو بعد رفته از خانومش پرسیده   ما نمیدونستیم چی بگیم. چهلمش بود. نمیخواستیم ببریم چون بعدازون قراربود بریم جایی مجبور شدیم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوه خالم ازم پرسید یعنی فقط بالا میارن میفهمن حاملن  گفتم نمیدونم

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

ابجیم کوچیک بود مثلا حدود سوم ابتدایی.

داشتیم فیلم میدیدیم خانوادگی.توی فیلم آقاهه ایدز گرفته بود و به زنش انتقال داده بود مثلا.بعد خانمش ناراحت و افسرده شده بود از اینکه اونم ایدز گرفته.

اون وسط آبجیم هی میپرسید آقاهه ایدز گرفته.چ ربطی داره ک خانمه هم بگیره😑😑😑😑

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

وقتی باردار بودم دخترم میگفت مامان شکمت چاقالو شده،بعد که نی نی دنیا اومد فهمید نی نی توش بوده،مادرشوهرم هم شکم داره،دخترم همش میگفت مادرجونم نی نی داره؟!😂

رخت عزا را از تن به در نکنید.....اینجا ایران است.....

آبحیمو فرستادیم نواربهداشتی بخره

بعدگیرداده این چیه؟

مامانم گفت مال بچه ی دخترخالته مای بی بیه😐

اونم گیرداده بودچراخودشون نمیخرن مابایدبراشون بخریم ببریم 😐

خداشکرت ک تو خدای بعید هایی 😍

مهمونی بودم یه 20 نفری تو اتاق نشسته بودیم شب بود یهو برقها رفت بعد همه با هم گفتن اه برقها رفت !!

یهو پسر 3 ساله عمو ام با حالت جدی و کنجکاوانه از باباش پرسید بابا برقها کجا رفت؟!!!

یه دفعه جمعیت منفجر شد از خنده

خدایا من به این اطمینان رسیدم که هر وقت بنده خوبی بودم هرچی خواستم بهم دادی

یکی از فامیلا باردار بود بعد پسرم پرسید مامان چطوری بچه رفته تو شکمش ؟از تو دهنش رفته؟  خوردتش؟  

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔